Filmele lunii mai 2018

Storylines 0 Comentarii
Truth or Dare (Adevăr sau provocare)4 mai
Gen: Horror, thriller
Regie: Jeff Wadlow
Scenariu: Jeff Wadlow, Jillian Jacobs, Michael Reisz, Christopher Roach
Distribuție: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk
Rezumat: Un joc inofensiv de „Adevăr sau provocare” între prieteni devine mortal când cineva - sau ceva - începe să-i pedepsească pe cei care nu spun adevărul, sau care refuză o provocare.

I Feel Pretty (Hai, că sunt belea!)4 mai
Gen: Comedie
Regie: Abby Kohn, Marc Silverstein
Scenariu: Abby Kohn, Marc Silverstein
Distribuție: Amy Schumer, Michelle Williams, Emily Ratajkowski, Rory Scovel, Aidy Bryant, Busy Philipps, Tom Hopper, Naomi Campbell, Lauren Hutton
Rezumat: O femeie obișnuită, Renee Bennett, care se confruntă zilnic cu sentimente de nesiguranță și inadecvare, cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, iar, când se trezește, crede că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume. Cu această nouă încredere, ea este capabilă să-și trăiască viața fără teamă și fără rețineri, însă ce se va întâmpla când își va da seama că aparența ei nu s-a schimbat niciodată?

Overboard (Amnezie cu surprize) 11 mai
Gen: Comedie romantică
Regie: Rob Greenberg
Scenariu: Bob Fisher, Rob Greenberg, Leslie Dixon
Distribuție: Eugenio Derbez, Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz
Rezumat: Un playboy răsfățat, dintr-o familie mexicană bogată, se trezește suferind de amnezie după ce cade de pe iahtul său. O mamă singură, din clasa muncitoare, îl convinge că sunt căsătoriți.

Deadpool 218 mai
Gen: acțiune, supereroi
Regie: David Leitch
Scenariu: Rhett Reese, Paul Wernick, Ryan Reynolds
Distribuție: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Jack Kesy
Rezumat: După ce a supraviețuit un atac bovin aproape letal, Wade Wilson se străduiește să-și îndeplinească visul de a deveni cel mai `hot` barman din Mayberry, învățând, în același timp, să se obișnuiască cu pierderea simțului gustativ. Căutând savoarea vieții, dar și un aparat care l-ar putea ajuta să călătorească în timp, Wade trebuie să-și croiască drum printre ninja, temuți mafioți japonezi yakuza și... câini în călduri. Va înțelege, până la urmă, care sunt lucrurile cu adevărat importante: prietenia, familia, gustul și acea mult râvnită cană de cafea cu titlul "Cel mai bun amant".

Solo: A Star Wars Story (Solo: O Poveste Star Wars)25 mai
Gen: Acțiune, SF
Regie: Ron Howard
Scenariu: Jonathan Kasdan, Lawrence Kasdan
Distribuție: Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo, Paul Bettany
Rezumat: Descris ca un western spațial, filmul spune povestea tânărului Han Solo și a aventurilor sale, în care se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

Show Dogs (Operaţiunea Ham-Ham)25 mai
Gen: Comedie
Regie: Raja Gosnell
Scenariu: Max Botkin, Marc Hyman
Distribuție: Will Arnett, Ludacris, Natasha Lyonne, Jordin Sparks, Gabriel Iglesias, Shaquille O'Neal, Omar Chaparro, Stanley Tucci, Alan Cumming
Rezumat: Într-o lume în care oamenii și câinii inteligenți coexistă, un câine polițist rottweiler, Max, trebuie să lucreze sub acoperire deghizat ca un câine de expoziție, într-un show de prestigiu, împreună cu partenerul său uman Frank, pentru a preveni un dezastru.


Autor: Theodora Rădulescu
Sursă imagine: ScienceFiction

0 comments: