O primăvară de ciocolată – pentru trup, minte şi suflet!

Storylines 0 Comentarii

Despre momentele de răsfăţ am putea să-ţi vorbim fără oprire. Ce femeie ar spune nu unei zile întregi la SPA? Dar câte dintre noi avem timpul necesar pentru asta? Mereu îţi spui că şi mâine este o zi, mereu găseşti ceva să-ţi ocupe timpul şi aproape întotdeauna laşi grija ta pe ultimul loc. Este firesc, eşti femeie – eşti altruistă şi ai vrea să salvezi lumea în fiecare zi. Dar, nu uita, orice erou are nevoie de o pauză.

Periodic ar fi recomandat să îţi dedici măcar o zi doar pentru tine. Ştim că tratamentele SPA ar putea fi costisitoare, unde mai pui că, poate nu ai dispoziţia necesară să te relaxezi altundeva decât în confortul casei tale. Aşadar, pune-ţi inventivitatea la treabă şi, măcar o dată pe lună, transformă-ţi casa în propriul SPA. Nu te îngrijora, nu ai nevoie de prea multe lucruri. Câteva lumânărele parfumate, hai, poate un beţişor chinezesc (pentru atmosferă), nişte muzică zen şi…linişte.  

Cele mai la îndemână „tratamente” home-made ar fi: o baie fierbinte, un masaj exfoliant pentru întregul corp, o mască hidratantă pentru tenul feței tale şi, nu în ultimul rând, un pahar cu vin pe care să îl savurezi relaxată după.  

De ce primăvara este cel mai bun sezon pentru tratamentele de îngrijire?
Evident, grija faţă de tine e importantă în fiecare zi, în fiecare anotimp. Dar, mulţi specialişti recomandă „detoxifierea de primăvară” – după cum probabil ai auzit deja. De ce? După o perioadă rece,  în care tenul tău a fost expus la temperaturi mai dure decât în mod normal, primăvară e mai receptiv la tratamente de hidratare şi vitaminizare. Ca să nu mai vorbim despre faptul că după primăvară urmează vara. Tenul tău va fi expus la temperaturi ridicate, soare, bronz și are nevoie de minerale care să-l hrănească şi să-i ofere vitalitate cât pentru o vară întreagă.     

Şi, putem paria că n-ai să ghiceşti ingredientul secret (şi delicios) care poate face miracole în materie de răsfăţ pentru tenul tău. Nu te mai ţinem pe jar. Este vorba despre…ciocolată! Da, ai citit bine! Prin conţinutul său de vitamina E, ciocolata participă eficient la lupta împotriva îmbătrânirii pielii.

Acesta este motivul pentru care îţi recomandăm masca cu ciocolată 7th Heaven. Datorită conţinutului de magneziu şi acizii graşi pe care îi conţine cacaua, masca cu ciocolată are un efect tonifiant asupra tenului. Secretul mai constă şi în boabele de cacao, ce au în compoziţie antioxidanţi puternici, flavonoizi, fier, calciu, potasiu, magneziu şi vitamina A, B1, D, D şi E. Astfel, masca cuciocolată 7th Heaven ajută tenul să-şi menţină fermitatea, îţi catifelează pielea (datorită prezenţei untului de cacao), o hrăneşte şi o hidratează, redându-i vitalitatea şi strălucirea sănătoasă.  

Până şi oamenii de ştiinţă au admis că ciocolata consumată cu moderaţie (6,7 grame pe zi, adică 2-3 pătrăţele de ciocolată pe săptămână) are un efect benefic asupra organismului. Inclusiv mirosul de ciocolată este dovedit că stimulează secreţiile de serotonină din creier (hormonul fericirii) – aşadar, gândeşte-te cât de benefică poate să fie o mască pentru tenul tău.  

Îţi recomandăm ca după baia fierbinte (pe care o poţi „decora” după bunul plac cu spumă, săruri sau uleiuri parfumate) – să îţi aplici un tratament exfoliant pentru întregul corp. Dacă nu ai un scrub de corp, poţi să te foloseşti de…făina de mălai. În combinaţie cu gelul de duş are un efect abraziv care îndepărtează celulele de piele moartă. Aplică masca 7th Heaven pe pielea curăţată,  pentru un efect maxim de hidratare.  

Şi, după o aşa zi minunată de relaxare şi răsfăţ, îţi dăm voie să deguşti şi 2-3 cuburi de ciocolată. Neagră de preferinţă, dar…fie, merge şi cu lapte. O primăvară fabuloasă! 

Sursă: PR

0 comments: