NESCAFÉ lansează prima cafea 3in1 scurtă - PICCOLINO

Storylines 0 Comentarii


NESCAFÉ lansează pe piața din România NESCAFÉ 3 in1 PICCOLINO, un produs inovator pentru gama 3 in 1: prima cafea 3 in 1 scurtă, o experiență la superlativ a cafelei 3 in 1.

Cu gust distinct, aromă intensă și un strat fin de spumă apetisantă, NESCAFÉ 3 in 1 PICCOLINO te aduce împreună cu prietenii tăi dragi. Fie că ești acasă, fie că ești la birou, NESCAFÉ 3 in 1 PICCOLINO este acel mic detaliu care dă culoare momentelor din viața ta.

Inspirat de cuvântul „piccolo”, care în limba italiană înseamnă „mic”, NESCAFÉ 3 in 1 PICCOLINO îmbină plăcut intensitatea aromei cafelei 100% Arabica cu finețea gustului de lapte, desăvârșite de dulceața unui strop de zahăr, totul în 60ml.

NESCAFÉ 3 in 1 PICCOLINO marchează o premieră pe piața de cafea din România: este o inovație în gama 3 in 1, respectiv prima cafea 3 in 1 scurtă, cu un concept dezvoltat integral în România. Astfel, oferim consumatorilor o experiență la superlativ, creând o punte între cafeaua de tip 3 in 1 și cea de tip espresso. NESCAFÉ 3 in 1 PICCOLINO, cel mai nou membru al familiei NESCAFÉ, este unul dintre lucrurile mici, care pot face diferențe mari în piața de cafea din România, a declarat Silvia Sticlea, Business Executive Officer, Nestlé România. 

NESCAFÉ 3 in 1 PICCOLINO se distinge prin amestecul echilibrat, oferit de puterea cafelei Arabica, îmblânzită de gustul fin de lapte, atinsă de un strop de zahăr și desăvârșită de o cremă delicată, apetisantă. NESCAFÉ 3 in 1 PICCOLINO este acea cafea mică, ce face diferențe mari. Iubitorii de cafea pot savura cafeaua scurtă NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO, preparată într-o ceșcuță de 60 ml (de tip espresso).

Începând cu luna martie 2017, cafeaua NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO este disponibilă în marile rețele comerciale naționale.

Sursă: PR

0 comments: