Andrei Leonte a lansat videoclipul ”Partea rea (52)”

Storylines 0 Comentarii
Îţi va face inima să bată la o viteză uimitoare şi te va cuceri de la primul cadru. Acesta este cel mai emoţionant videoclip marca Andrei Leonte. Iar Cinema City din AFI Cotroceni a fost locul inedit pentru lansarea producţiei muzicale „Partea rea (52)” – cea mai nouă melodie scrisă şi interpretată de Andrei Leonte.

„«Partea rea (52)» e, în primul rând, un single şi un videoclip, dar am vrut să fie mai mult de-atât, aşa că l-am gândit şi ca un scurtmetraj care foloseşte piesa drept coloană sonoră. De aceea mi s-a şi părut potrivit să-l arăt pentru prima dată pe marele ecran dintr-o sală de la Cinema City. A fost o experienţă extraordinară, pentru care sunt recunoscător şi pe care, sincer, abia aştept s-o repet!”, a spus Andrei.

La avanpremiera specială a clipului au fost alături de Andrei peste 100 de invitaţi, printre care şi prietenii de la Deepside Deejays (Răzvan Alstani şi Dave Pryce aka Silviu Păduraru – care a compus piesa), Anthony Icuagu (regizorul clipului), Crina Mardare, Andrei Nourescu, Andreea D., Lorena Luchian,  Robert Diaconeasa (Kiss FM), Andrei Niculae (Virgin Radio România), precum şi colaboratori, jurnalişti şi bloggeri.

Înainte de proiecţia videoclipului, Andrei Leonte a susţinut în sala de cinema un scurt recital acustic împreună cu Flaminia Nastai (violoncel), Alex Luft (chitară) şi Bogdan Marinescu (cajon).

Apoi, Andrei le-a dezvăluit invitaţilor clipul „Partea rea (52)”, care vine în completarea celui de anul trecut, intitulat „O nefericită şi un nebun”. La fel ca într-un veritabil sequel de film, povestea este reluată astfel după un an de la cele întâmplate în prima parte. Astfel, îl reîntâlnim pe Andrei încercând să-şi reconstruiască viaţa cu o altă femeie (interpretată de actriţa Laura Cosoi), însă rămâne de văzut în ce măsură va reuşi.„Numele piesei este inspirat din povestea celui mai singuratic animal de pe Pământ. O fiinţă care vorbeşte o cu totul altă limbă, este pe o altă frecvenţă şi lungime de undă decât oricine din jurul ei. E posibil să fi auzit povestea: balenele comunică prin sunete care se încadrează ca frecvenţă între 10-40 Hz, dar există o singură balenă care «vorbeşte» la 52 Hz şi care, din această cauză, nu poate comunica niciodată cu nimeni. Este mereu singură în ocean pentru că, practic, nu o aude nimeni. Eu zic că este o situaţie în care ne regăsim mulţi, mai devreme sau mai târziu – căutarea unui om care să te audă şi să te înţeleagă şi sentimentul de singurătate pe care îl ai până găseşti acea persoană care să comunice pe aceeaşi frecvenţă cu tine”, a spus Andrei.

Piesa este compusă în studiourile Metropolitan Records de către Silviu Marian Păduraru (aka Dave Pryce de la Deepside Deejays), iar versurile sunt scrise de către Andrei Leonte, care a semnat şi scenariul scurtmetrajului regizat de Anthony Icuagu.

Noul videoclip, care a strâns aproape 50,000 de vizualizări în 12 ore, poate fi urmărit aici:


Sursă: PR

0 comments: