5 tipuri de blugi care nu trebuie să lipsească din garderobă

Storylines 0 Comentarii

5 tipuri de blugi care nu trebuie sa lipseasca din garderoba

Blugii sunt de departe cea mai iubită piesă vestimentară din întreaga lume. Ei sunt adorați deopotrivă de către femei și bărbați și nu există persoană care să nu aibă cel puțin o pereche în garderobă. Dacă pentru bărbați tipurile de blugi nu sunt atât de variate, în cazul femeilor pe piață se găsesc numeroase modele de jeans potrivite pentru orice tip de siluetă. Printre variatele tipuri de blugi există și câteva modele care trebuie să existe în garderobă în mod obligatoriu.

1. Blugii drepți
Blugii drepți sau clasici au un croi drept pe întreaga lor lungime, aceștia fiind blugii care avantajează toate tipurile de siluetă. De asemenea, acest model de jeans nu se va demoda niciodată și este perfect pentru a fi purtat cu ghete sau botine.

2. Blugii skinny 
La fel de populari ca blugii drepți și iubiți de către femeile de pretutindeni sunt blugii skinny. Sunt opusul blugilor clasici, deoarece sunt strâmți pe întreg piciorul până la gleznă. Sunt recomandați persoanelor cu o siluetă subțire și picioare lungi, iar în cazul în care ai picioarele mai scurte sau forme mai accentuate este bine să îi porți cu pantofi cu toc.

3. Blugii de tip boyfriend sau girlfriend
Blugii boyfriend au devenit extrem de populari în ultimii ani datorită croiului lor lejer. Aceștia au talia joasă, sunt ușor largi pe picior și se găsesc în culori deschise și adesea cu rupturi. Seamănă foarte bine cu blugii aflați în garderoba bărbaților. Varianta mai feminină a acestora sunt blugii girlfriend, deoarece aceștia sunt ușor mai conici pe măsură ce coboară spre glezne.

4. Blugii evazați
Foarte populari în anii '70, dar și în anii '90, blugii evazați au revenit în forță în acest an. Acest tip de blug devine din ce în ce mai larg pe picior începând cu zona genunchilor și este foarte potrivit pentru persoanele cu forme mai rotunde, deoarece crează o proporție frumoasă între șolduri și gambe. 

5. Blugii cu talie înaltă
Blugii cu talie înaltă sunt iubiți de multe femei, deoarece le accentuează talia și ascund burtica, în cazul în care există. Blugii cu talie înaltă pot fi de tipul skinny, evazat sau chiar mom jeans. 


Autor: Adina Naneș
Sursă imagine: Pixabay

0 comments: