Top 7 seriale noi care merită văzute

Storylines 0 Comentarii


Nu mai știi la ce seriale să te uiti sau serialul tău preferat a fost anulat? Ei bine, acum poți respira ușurat, deoarece au apărut o mulțime de seriale noi, numai bune să te țină în fața televizorului. Bineînțeles, că unele sunt spectaculoase, altele nu la fel de mult. Pentru a nu îți pierde vremea cu seriile noi ceva mai plictisitoare, am alcătuit un top al celor mai bune seriale noi. 

1. Designated Survivor
Gen: dramă
Despre: Cu Kiefer Sutherland în rolul principal, acesta este unul dintre cele mai antrenante noi seriale tv. Acesta joacă rolul lui Tom Kirkman, Secretarul pentru Locuințe și Dezvoltare Urbană, care devine Președintele Statelor Unite după ce întreg Congresul și toți cei superiori lui sunt uciși în urma unui atac cu bombă. Pus în această situație, Tom trebuie să preia controlul asupra statului și să facă față unei serii de situații pline de ostilitate din partea opoziței, dar să și găsească vinovații pentru atacul ce a avut loc asupra Congresului. Multe evenimente neprevăzute și pline de adrenalină, conflicte și situații tensionate se regăsesc în acest serial savuros care te va ține în fața micului ecran și care te va face nerăbdător până la apariția fiecărui nou episod.

2. The Crown
Gen: dramă
Despre: "The Crown" este serialul care urmărește viața reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, începând cu nunta ei din 1948 și până în prezent. Dacă voiai să vezi cum a fost viața unuia dintre cei mai longevivi și iubiți  monarhi din istoria Regatului Unit, acesta este serialul pe care trebuie să îl urmărești. În plus, Claire Foy, actrița care deține rolul reginei, joacă senzațional. De altfel, toți actorii din acest serial sunt foarte buni.

3. Emerald City
Gen: aventură, dramă, fantezie
Despre: Pentru amatorii serialelor de fantezie, "Emerald City" este o alegere foarte bună. Serialul este o reinterpretare modernă a bine-cunoscutei povești a "Vrăjitorului din Oz". Fiecare episod din acest serial construiește încet, dar bine misterul din jurul lui Dorothy și al Vrăjitorului. În plus, una dintre actrițele principale este românca Ana Ularu. 

4. This is Us
Gen: dramă, comedie
Despre: Serialul se concentrează asupra vieților a trei persoane născute în aceași zi, dar care fac parte din aceeași familie. Serialul are de toate, dramă, comedie, dar mai ales momente din viețile unor oameni cu care mulți dintre noi se pot identifica. În plus, jocul actoricesc este solid. 

5. Westworld
Gen: dramă, mister, sci-fi
Despre: "Westworld" este cu siguranță serialul destinat celor pasionați de IT, roboți și tehnologia viitorului. Acțiunea se petrece într-un parc cu tematica Vestul Sălbatic populat de ființe cu inteligență artificială. Cei care își doresc să experimenteze viața în Vestul Sălbatic sunt cei ce își permit să cumpere bilete extrem de scumpe pentru a-și trăi fanteziile printre androizii ce populează parcul. Însă lucrurile iau o întorsătură ciudată în momentul în care roboții nu mai funcționează așa cum au fost programați și încep să acționeze din proprie inițiativă. 

6. The Good Place
Gen: comedie
Despre: Pentru amatorii de comedii savuroase "The Good Place" este serialul pe care trebuie să îl urmăriți. Kristen Bell joacă rolul lui Eleanor Shellstrop o femeie care moare și ajunge într-un fel de rai numit Locul cel Bun. Problema este că Eleanor nu a fost tocmai o persoană bună în timpul vieții și trebuia să ajungă de fapt în iad sau așa cum este numit în serial, Locul cel Rău. Dintr-o încurcătură însă ajunge în locul cel bun și trebuie să se integreze acolo și să aibă grijă ca Michael, arhitectul cartierului ei din Locul cel Bun, să nu îi afle secretul. 

7. The Halcyon
Gen: dramă
Despre: "The Halcyon" spune povestea unuia dintre cele mai faimoase și glamuroase hoteluri de cinci stele din Londra. Perioada în care se desfășoară acțiunea este anul 1940 în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Serialul conturează viața din acea perioadă, concentrându-se asupra relațiilor de familie și relațiilor dintre personalul hotelului și conducerea acestuia.

Autor: Adina Naneș
Sursă imagine: HBO Canada


0 comments: