7 semne că te iubește

Storylines 0 Comentarii

7 semne ca te iubeste

Relațiile nu sunt tocmai ușoare, iar atunci când nu îți dai seama exact ce se ascunde în spatele gândurilor iubitului tău și ce simte pentru tine, totul devine mult mai complicat. Cu toate că unii bărbați își exprimă cu ușurință sentimentele, pentru majoritatea este dificil să spună ceea ce simt. De aceea, trebuie să fii extrem de atentă la comportamentul și gesturile sale. Există semne clare pe care dacă știi să le identific te vor ajuta să îți dai seama cât de mult te iubește bărbatul de lângă tine. 

1. Ascultă cu atenție tot ceea ce spui
Un bărbat îndrăgostit te va asculta mereu atent, chiar și atunci când vorbești de lucruri nesemnificative. În plus, își va aminti mereu ceea ce i-ai povestit. Asta nu înseamnă decât că te ia în serios și te iubește. 

2. Are grijă de tine
De câte ori, iubitul tău nu ti-a făcut toate poftele? Extrem de rar sau niciodată, nu-i așa? Un bărbat îndrăgostit va avea grijă de tine și de nevoile tale, te va înveli cu o pătură atunci când îți va fi frig, îți va cumpăra ciocolată atunci când va auzi că îți este poftă și multe alte asemenea gesturi mici prin care îți va arăta cât de mult ține la tine.

3. Te include în planurile sale de viitor
Dacă te iubește, te va include mereu în planurile sale, chiar dacă asta presupune vacanța ce va avea loc peste câteva luni. De asemenea, când vorbește de viitor, tu ocupi un loc important și ești mereu prezentă în tot ceea ce vrea să facă. 

4. Îi place să petreacă timp cu tine
Poate că iubitul tău este foarte ocupat, dar încearcă pe cât posibil să petreacă cât mai mult timp alături de tine. Practic îți dăruiește ție fiecare clipă liberă pe care o are la dispoziție. 

5. Te cunoaște foarte bine
Fiind atent la tot ceea ce spui, iubitul tău își va da seama că ești supărată sau deranjată de ceva, chiar și atunci când tu nu vrei să arăți asta. Cum? Va recunoaște imediat că ți-ai modificat tonul vocii, chiar și foarte puțin, sau că ai o stare diferită față de cum ești de obicei. Lucruri mici pe care ceilalți nu le observă, dar el le vede imediat. 

6. Îți spune tot ceea ce face
Un bărbat îndrăgostit îți va spune mereu ce face, unde se duce sau de ce nu a putut să îți răspundă la telefon sau mesaj, chiar și atunci când nu este necesar să facă asta. Pur și simplu nu vrea să te îngrijoreze absolut deloc.

7. Este alături de tine în momentele dificile
O relație nu înseamnă doar zile fericite, ci și zile mai puțin bune. Dacă iubitul tău îți este alături în momentele grele, când poate că tu nu ești în cea mai bună dispoziție, atunci cu siguranță te iubește foarte tare.


Autor: Adina Naneș
Sursă imagine: Pixabay

0 comments: