4 ținute pentru Valentine's Day

Storylines 0 Comentarii


Valentine's Day, ziua în care se sărbătorește dragostea, este momentul cel mai așteptat din an de către toți îndrăgostiții. Bărbații se gândesc la cadoul pe care să îl facă iubitelor lor, iar femeile își îndreaptă atenția către alegerea ținutei perfecte pentru o seară în oraș alături de jumătatea lor de Ziua Îndrăgostiților.

Totul trebuie să fie perfect pentru o seară magică în doi, iar ținuta joacă un rol vital. Fiecare femeie caută acea ținută ideală pentru a-l impresiona pe bărbatul de lângă ele. În funcție de modul și locul în care veți alege să petreceți această seară, poți opta pentru 4 tipuri de ținute pentru Valentine's Day.

1. Ținuta clasică și elegantă
Dacă alegeți să ieșiți la un restaurant elegant sau poate chiar să luați cina acasă într-un cadru romantic și elegant, atunci o ținută clasică este obligatorie. Pentru asta nu îți trebuie decât o rochie neagră de lungime medie sau orice altă rochie midi. Dacă ai în garderobă o rochie midi în cloș, aceasta este perfectă pentru a fi purtată la o cină romantică. Tot ce mai trebuie pentru a întregi o ținută elegantă sunt o pereche de pantofi stiletto, un colier statement și un clutch. 

2. Ținuta casual
În cazul în care alegeți să petreceți Ziua Îndrăgostiților într-un cadru mai casual, cum ar fi o cafenea sau un pub, atunci este de preferat să optezi pentru o ținută lejeră. O bluză sau un pulover negru, alături de o pereche de blugi și ghete cu toc înalt sunt perfecte pentru a arăta bine, dar și pentru a fi cât mai comodă. Părul poate fi lăsat liber sau prins în funcție de preferințe, iar în ceea ce privește accesoriile o pereche de cercei sau un ceas sunt suficiente. 

3. Ținuta sexy
Dacă mergeți într-un club de Valentine's Day și vrei să îl impresionezi pe iubitul tău, atunci o ținută cât mai sexy este obligatorie. Poartă o fusta scurtă din paiete alături de un top negru cu spatele gol și tocuri cât mai înalte. Cu siguranță iubitul tău va fi încântat de această ținută. Optează pentru un ruj roșu sau vișiniu, iar succesul unei seri de senzație va fi garantat!

4. Ținuta de tip budoire 
Pentru o seară romantică și incendiară petrecută acasă, o ținută de tip budoire este cea mai bună alegere. Poartă o lenjerie sexy din dantelă transparentă și un halat delicat din satin cu detalii din dantelă și tocuri înalte și nu vei da greș. 

În ceea ce privește culorile pentru care să optezi, nu este obligatoriu să porți o anume culoare. Alege o paletă de culori în care te simți bine.

Autor: Adina Naneș
Sursă foto: Pixabay

0 comments: