La Biblioteca – locul unde nu te mai saturi de povești

Storylines 0 Comentarii
Viața e poveste... Oamenii și locurile spun povești. Recent renovat, restaurantul La Biblioteca din Cișmigiu și-a redeschis porțile în această lună cu o nouă înfățișare, adoptând stilul modern – chic în ceea ce privește decorațiunile interioare. Ferestrele largi și fotoliile colorate te invită într-o lume în care îți poți da frâu liber imaginației și în care poți visa la o seară magică de iarnă.

Numele restaurantului provine de la biblioteca estivală a anilor `90 care era amplasată aici, chiar lângă Universitatea Națională de Muzică. De-a lungul anilor, restaurantul a devenit un loc emblematic al parcului Cișmigiu, fiind totodată amplasat într-o zonă centrală a Bucureștiului, ușor de accesat din orice parte a orașului.

 
La Biblioteca se încadrează perfect în atmosfera misterioasă a parcului Cișmigiu – recunoscut drept un loc preferat al îndrăgostiților. În restaurant, poți alege să stai chiar lângă ferestrele mari și să privești aleile parcului, în timp ce simțurile îți sunt răsfățate de o cană fierbite cu Glühwein sau cicolata caldă „Biblioteca”. Deopotrivă, poți alege să fugi de la birou și să te cuibărești într-un fotoliu, în timp ce savurezi o porție delicioasă de paste sau pizza.


Dacă îți place să-ți petreci timpul alături de prieteni, La Biblioteca dispune de încă o sală perfectă pentru povești și proiectări de planuri mărețe. Te poți inspira chiar din cărțile care îți sunt puse la dispoziție sau, dacă muzica este cea care îți trezește imaginația, pianul îți stă la dispoziție.  Orice ai alege să faci, te vei reîncărca cu energie pozitivă și îți vei recăpăta pofta de viață pierdută printre sarcinile zilnice de acasă sau de la birou. 

Sursa: PR

0 comments: