5 metode de a purta hainele iubitului

Storylines 0 Comentarii

5 metode de a purta hainele iubitului


Nu există femei care să nu fi împrumutat vreodată haine din garderoba soțului sau a iubitului, fie doar și pentru a le purta prin casă! Hainele iubitului reprezintă adevărate comori ce trebuie valorificate temeinic, mai ales dacă nu poartă mărimi foarte mari. Așadar, nu strică să mai aruncăm din când în când câte o privire prin dulapul partenerului pentru a mai descoperi o cămașă, un tricou, o pereche de blugi, un accesoriu ce s-ar încadra perfect în garderoba noastră.

1. Cămașa
De departe cea mai râvnită piesă vestimentară masculină este cămașa. Foarte la modă acum, cămășile supradimensionate au fost inspirate chiar după cămășile bărbătești. Și dacă aveți atâtea modele în propria locuință, ce sens are să achiziționați altele noi? Cel mai simplu este să împrumutați o cămașă din dulapul soțului sau iubitului pe care să o purtați cu o pereche de blugi skinny sau cu o pereche de blugi boyfriend, pe care îi puteți lua tot din hainele acestuia.

2. Blugii
De altfel, blugii boyfriend inițial au fost blugi bărbătești purtați de către femei ceva mai îndrăznețe și care au servit drept sursă de inspirație pentru designeri în crearea faimoșilor ”boyfriend jeans”. Îi puteți purta cu o cămașa sau cu un pulover gri, cu un top si o pereche de pantofi cu toc sau cu un tricou și o pereche de teneși, într-o combinație ceva mai comodă.

3. Tricoul
Alte haine din garderoba masculină ce pot fi integrate cu ușurință în cea feminină sunt tricourile. De altfel, tricourile pentru bărbați sunt mult mai interesante și au modele și mesaje mai amuzante decât cele pentru femei. De asemenea, sunt de o calitate superioară în ceea ce privește materialul. Pot fi purtate cu blugi skinny sau chiar cu o fustă creion midi și tocuri pentru un look ușor mai nonconformist!

4. Cardiganele și puloverele
Cardiganele și puloverele soțului sunt alte haine ce pot fi purtate cu ușurință de către femei. În plus un cardigan gros, structurat, așa cum sunt croite cele pentru bărbați arată extrem de bine dacă este purtat cu o pereche de blugi skinny și adidași sau ghete. Cu siguranță este o piesă vestimentară ce nu poate fi găsită cu ușurință printre hainele destinate strict femeilor.

5. Papionul
Totodată, foarte la modă acum, este purtarea papionului de către femei. Și cum acesta este un accesoriu tipic masculin, orice bărbat are cel puțin un papion în garderobă. Dacă sunteți îndrăznețe și vreți să purtați o ținută de insiprație masculină formată din sacou, pantaloni și cămașă, puteți împrumuta și un papion de la soț pentru a o completa!

Este imposibil să nu găsiți printre hainele soților sau iubiților unele dintre aceste piese vestimentare ce se integrează perfect în garderoba feminină!

Autor: Adina Naneș

0 comments: