5 accesorii perfecte pentru iarnă

Storylines 0 Comentarii


5 accesorii perfecte pentru iarna

Chiar dacă iarna obișnuim să ne îmbrăcăm gros și să fim acoperite de multe straturi de haine, asta nu înseamnă că în acest sezon nu putem purta accesorii. Și în această perioadă există câteva piese care nu trebuie să lipsească din garderobă! Așa că 5 dintre aceste elemente esențiale se regăsesc în cele ce urmează.

1. Gulerul din blană
Un accesoriu extrem de elegant, gulerul din blană este un accesoriu ce nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. Fie că optați pentru blană naturală sau artificială, această piesă statement va face dintr-un simplu palton clasic unul estrem de glamuros. Pentru mai multă peleganță îl puteți purta chiar și pe o parte, nu doar în jurul gâtului. Atunci când îl alegeți nu uitați că un guler din blană în nuanțe de maro va fi mult mai versatil și mai feminin comparativ cu un guler negru sau unul gri.

2. Pălăria
Cine spune că pălăriile pot fi purtate doar vara se înșeală amarnic! O pălărie din lână reprezintă un accesoriu extrem de chic pentru o ținută de iarnă. În plus este si foarte utilă în cazul în care plouă sau ninge și duceți lipsă de umbrelă! Țineți minte însă că o pălărie merge purtată doar la un palton, nu și la o geacă groasă din fâș sau la o parka!

3. Mănușile din piele
O altă piesă clasică și perfectă pentru iarnă este reprezentată de mănușile din piele. Se găsesc în culori diverse și modele variate în magazine, țin de cald și ne protejează mâinile de gerul de afară. În plus, avantajul mănușilor din piele, pe lângă faptul că sunt foarte șic, este că nu se udă de la zăpadă!

4. Fularul din lână
Unul dintre cele mai accesibile și versatile accesorii specifice sezonului rece este fularul din lână. Acesta poate fi purtat deopotrivă la paltoane și geci și este perfect pentru zilele friguroase de iarnă. Puteți găsi diverse modele în magazine, într-o singură culoare, în mai multe sau cu model, precum și diferite mărimi.

5. Căciula
Nelipsită din garderobă, căciula este accesoriul perfect pentru iarnă. Toată lumea o poartă și o adoră pentru faptul că, pe lângă fular, este de departe cel mai confortabil și călduros accesoriu. O putem găsi în magazine în toate culorile și texturile!

Cu aceste accesorii esențiale pentru iarnă veți trece mai repede peste cele câteva luni din sezonul rece cu siguranță!

Autor: Adina Naneș
Sursă imagine: Pixabay 

0 comments: