The Wedding Gallery, târgul de nunți între 22-23 octombrie 2016

Storylines 0 Comentarii
Pe 21 octombrie 2016 s-a deschis cel mai elegant, sofisticat și cool târg de nunți, ce reunește furnizori de top din domeniu și prezintă tendințele anului 2017 pentru o nuntă de vis – The Wedding Gallery.

Organziat în IRIS Concept Store, București - Calea Moșilor, nr. 34,  The Wedding Gallery adună, sub un singur nume, toate ingredientele necesare pentru o nuntă ce va rămâne în memoria mirilor pentru totdeauna.  Fiecare colț spune o poveste, fie că este WEDDING IN THE NATURE, COLORS OF 2017 sau NUNTĂ LA MANSARDĂ. În stil clasic sau modern, minimalist sau vintage chic, toate elementele și set-up-urile prezente în galerie sunt atent selectate și pregătite, de oameni plini de pasiune și dragoste pentru frumos.

Aflat la prima ediție, târgul se bucură de prezența a doi dintre cei mai renumiți floriști internaționali - Linda Nielsen (Danemarca) și Saroch Promsiri (Anglia) - care vor face demonstrații live sâmbătă, 22 octombrie, între orele 14:00 – 15:00. Nicu Bocancea – artist florist român, premiat în țară și în străinătate -  va consilia viitoarele mirese în privința buchetului și a aranjamentelor florale.  Duminică, 23 octombrie, într-o sesiune de demonstrații live între orele 14:00-15:00, designerul floral va realiza buchete de mireasă.

„În acest spațiu elegant și delicat, inspirat de creațiile noastre și ale partenerilor noștri, va fi ușor să îți imaginezi nunta ta de poveste. Consilierii de la The Wedding Gallery te vor însoți pas cu pas în această călătorie minunată pentru a-ți dezvălui toate secretele unei nunți memorabile, pline de rafinament, în tendințele anului 2017”, a declarat Cosmin Avramiță, CEO Florăria IRIS.

Hoteluri de renume și locații surprinzătoare, creatori celebri de rochii de mireasă, maeștrii bijutieri și artiști fotografi sunt prezenși la târg, pentru ca vizitatorii  să-și poată contura, în scurt timp, cu ajutorul consilierilor, evenimentul mult așteptat. 

INTRAREA ESTE LIBERĂ

Program
Vineri 15.00 – 21.00
Sâmbătă 10.00 – 21.00
Duminică 10.00 - 18.00

Sursa: PR

0 comments: