Rowe a lansat în România Breathable by Orly!

Storylines 0 Comentarii
Timpul pare din ce în ce mai mult că nu mai are răbdare, iar tu iți pierzi răbdarea când vezi că s-a scurs încă o zi, iar lista cu TO DO-uri se încăpățânează să rămână la fel de lungă. În acest ritm amețitor, nu-ți găsești răgaz nici să respiri! Dacă tu ar trebui să-ți faci curaj să îți răpești o oră din agendă și pentru tine, pentru unghiile tale ORLY a găsit soluția.

După ani de teste și cercetări, renumitele laboratoare Orly au lansat Advanced Oxygen Technology - o inovație revoluționară pentru unghii uscate, casante și deteriorate. Folosirea gelului este eficientă pentru programul tău încărcat, însă din când în când și unghiile tale au nevoie de o pauză. Tratamentul Orly Breathable permite oxigenului și hidratării să penetreze unghia în profunzime. Similară tehnologiei lentilelor de contact, noua tehnologie Orly prin ingredientele sale cheie - Vitamina B5, Vitamina C și ulei de argan - hidratează, fortifică și hrănește unghiile.

Este timpul “Breathable” al unghiilor tale! De-acum, acestea pot crește sănătoase, puternice și hidratate, iar mâinile tale vor străluci și respira în același timp.

Lacul de unghii Breathable lansat pe piața din România de ROWE este simplu și usor de aplicat, iar datorită factorilor de aderență și aditivilor de luciu, acesta nu necesită folosirea topului sau a bazei obișnuite. Te vei bucura de o manichiură impecabilă, mult mai rezistentă și fără să te simți vinovată gândindu-te că atunci când îți vei șterge unghiile acestea vor fi terne sau degradate.

O formulă complexă - all in one – Breathable îți respectă timpul, iar tu vei petrece astfel mult mai puțin timp la sesiunea de manichiură. Ideală pentru fortificarea unghiilor moi, subțiri și fragile, noua tehnologie modifică fundamental paradigma cu care au fost obișnuite unghiile tale pâna acum.

Mâinile te reprezintă, iar tu ești atentă să-ți asortezi culoarea la starea de spirit și la outfit-urile pregătite pentru evenimentele din fiecare săptămână. Acum este momentul ca unghiile tale să respire și să strălucească de sănătate, la fiecare aplicare.

Studiile efectuate pe un eșantion de 500 de femei au condus la următoarele concluzii:
 - 99% au văzut diferențe evidente în ceea ce privește sănătatea și aspectul general al unghiilor:
       o   Au simțit că unghiile sunt mai tari și mai sănătoase după folosirea Breathable timp de o săptămână
           o   Au experimentat o creștere accelerată a unghiei
- 50% au semnalat că Breathable a rezistat mai mult timp pe unghii decât lacul clasic

Disponibilă în cele mai chic, catchy și îndrăznețe nuanțe, cu Breathable respiri și cucerești lumea în același timp!

Descoperă și tu universul Breathable pe orlyromania. sau pe Facebook.com/OrlyRomania

Sursă: PR

0 comments: