Seriale noi - toamnă 2016

Storylines 0 Comentarii

the good place


Odată cu venirea toamnei începe și noul sezon al serialelor TV. Primăvara aceasta au fost anulate – pe drept sau nedrept – o gramadă de seriale, dar, ca în fiecare sfarșit de an, în locul acestora apar altele noi, fiecare sperând sa capteze, pentru mulți ani de acum încolo, atenția telespectatorilor. Rămâne de văzut câte vor reuși și câte vor fi anulate pe parcurs sau, în cel mai rău caz, după primele 2-3 episoade. Vă prezentăm în continuare cele mai noi seriale care debutează în acest an.

Kevin Can Wait19 septembrie      
Gen: comedie
Despre: Kevin James joacă rolul unui polițist care iese la pensie pentru a petrece mai mult timp cu soția și copii săi. Dar, viața de familie devine rapid mai grea decât rezolvarea crimelor, după ce fiica lui își dezvăluie planurile de a renunța la facultate pentru a muta înapoi acasă împreună cu logodnicul ei britanic.

The Good Place19 septembrie
Gen: comedie
Despre: Kristen Bell se întoarce pe micile ecrane ca o femeie care moare și se duce în rai ... dar a avut loc o încurcătură, deoarece ea a fost o persoană îngrozitoare cât a fost în viață. Ca să rămână acolo, ea trebuie să păstreze greșeala secret față de Michael (Ted Danson), arhitectul cartierului ei în Locul cel Bun (un fel de administrator angelic), pentru a nu ajunge în Locul cel Rău.

Bull20 septembrie
Gen: dramă
Despre: Inspirat de cariera timpurie Dr. Phil McGraw, serialul îl urmărește pe fermecătorul Dr. Bull (Michael Weatherly – NCIS), un personaj provocator care folosește psihologia, intuiția umană și tehnologia pentru a înclina balanța dreptății în favoarea omului de rând.

This Is Us20 septembrie
Gen: dramă, comedie
Despre: Serialul urmărește viețile extrem de diferite ale unor oameni născuți în aceiași zi.

Lethal Weapon21 septembrie
Gen: dramă, comedie
Despre: Clayne Crawford și Damon Wayans Sr. în rolurile lui Martin Riggs li Roger Murtaugh, făcute celebre de Mel Gibson și Danny Glover în mult iubita serie de filme „Armă Mortală”.

Speechless21 septembrie
Gen: comedie
Despre: Serialul explorează viața unei familii normale cu un copil cu nevoi speciale și modul în care aceasta rezolvă problemele apărute – precum și modul în care își crează, fără prea mult efort, probleme noi.

Designated Survivor21 septembrie
Gen: dramă
Despre: Kiefer Sutherland revine pe micile ecrane în rolul lui Tom Kirkman, Secretarul pentru Locuințe și dezvoltare Urbană, care este propulsat în funcția de Președinte SUA după ce toată lumea de deasupra lui este omorâtă într-un atac asupra Congresului. Kirkman va trebui să se confrunte cu consilieri ostili, atacatori misterioși și propria sa familie.

Notorious22 septembrie
Gen: dramă
Despre: Un avocat puternic (Daniel Sunjata) și un producător TV inteligent (Piper Perabo) complotează pentru a ajuta clienții lui și ratingul ei.

Pitch22 septembrie
Gen: dramă
Despre: Serialul urmărește viața lui Ginny Baker, o aruncătoare tânără, care devine prima femeie jucătoare din Major League Baseball.

MacGyver23 septembrie
Gen: acțiune, aventură
Despre: Clasicul personaj al anilor 80 se reîntoarce.  Angus "Mac" MacGyver, un agent al unei organizații secrete a guvernului SUA, își folosește talentul extraordinar pentru rezolvarea problemelor și cunoștințele sale extinse de știință pentru a salva vieți. Cu abilități care sunt limitate doar de creativitatea lui, Mac salvează ziua folosind agrafe în loc de pistoale, lumânări în loc de bombe, și gumă de mestecat în loc de arme.

The Exorcist23 septembrie
Gen: dramă, horror
Despre: Serialul este o adaptare a bine cunoscutului film din 1973 „Exorcistul”.

Marvels Luke Cage30 septembrie
Gen: dramă, acțiune
Despre: Atunci când un experiment sabotat îi dă super putere și piele incasabilă, Luke Cage devine un fugar care încearcă să își reconstruiască viața în Harlem. În curând el trebuie să își confrunte trecutul și să lupte pentru inima orașului său.

Conviction3 octombrie
Gen: dramă
Despre: Hayley Atwell joacă rolul lui Hayes Morrison, o avocată strălucită, dar nechibzuită și fostă „primă fiică”, care, împreună cu echipa ei de experți, reexaminează cazurile în care există suspiciuni de condamnare greșită, în speranța de a întrepta lucrurile.

Timeless3 octombrie
Gen: S.F., dramă
Despre: Atunci când o mașină a timpului este furată de geniu criminal Garcia Flynn, o echipă formată din profesorul de istorie Lucy Preston, bodyguard-ul ei Wyatt Logan, și inginerul Rufus Carlin este trimisă înapoi în timp, folosind o mașină prototip pentru a-l captura. În curând își dau seama că Garcia și asociații săi pun la cale rescrierea istoriei americane, și că fiecare dintre ei are o legătură cu planul său.

No Tomorrow4 octombrie
Gen: dramă, comedie
Despre: Viața lui Evie este întoarsă cu susul în jos, atunci când îl întâlnește pe Xavier, care crede că lumea se va sfârși în opt luni. Cu toate că Evie nu se grăbește să îl creadă, ea decide să i se alăture în a face un "apocalyst", o listă de lucruri pe care ar trebui să le facă înainte de sfârșitul lumii.

Frequency5 octombrie
Gen: S.F., dramă
Despre: Serialul o urmărește pe Raimy, o polițistă care începe să comunice cu tatăl ei decedat, Frank, 20 de ani în trecut printr-un radio HAM aflat în garajul ei. Atunci când Raimy ajută la prevenirea morții tatălui ei în timpul lui, ei trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva repercusiunile dezastruoase pe care acest fapt le are în timpul ei.

American Housewife11 octombrie
Gen: comedie
Despre: Katie Otto, o încrezătoare, încăpățânată și „grăsuță” soție și mamă a trei copii, își mută familia disfuncțională în Westport, Connecticut, un oraș bogat, plin de familii „perfecte”.

Man With a Plan24 octombrie
Gen: comedie
Despre: Un tată (Matt LeBlanc) află că a fi părinte este mai greu decât a crezut după ce soția lui se întoarce la muncă și el este lăsat acasă pentru a avea grijă de copii.

Pure Genius27 octombrie
Gen: dramă
Despre: Un chirurg veteran (Dermot Mulroney), este recrutat de un miliardar din Silicon Valley (Augustus Prew) pentru a lucra la Bunker Hill, un centru medical de ultimă oră.

The Crown4 noiembrie
Gen: dramă
Despre: Serialul urmărește viața reginei Elisabeta a II-a de la nunta ei în 1947 și până în prezent.


Autor: Theodora Rădulescu
Sursă imagine: NBC

0 comments: