Mixuri cromatice potrivite anotimpului rece

Storylines 0 Comentarii

mixuri cromatice potrivite anotimpului rece

Odată cu schimbarea anotimpurilor și cu trecerea de la cald la rece se schimbă și garderoba, care trebuie adaptată la noile temperaturi, atât ca texturi și materiale, cât și ca paletă cromatică.

Tabloul tomnatic al copacilor în nuanațe de galben și arămiu impun o ținută pe măsură. Culorile vedetă ale sezonului fiind vișiniul, verdele smarald, galbenul muștar și tonurile pământii de maro.

Mix cromatic pentru o ținută office
Un mix cromatic perfect pentru toamnă este alăturarea unei bluze cu fundă într-o nunață de galben muștar unui costum maro închis alcătuit din sacou și pantaloni. Este o ținută ușor masculină ce poate fi purtată la birou, care însă are un aer extrem de șic și feminin grație frumoasei culori a bluzei.

Mix cromatic pentru o ținută casual
O altă combinație, ceva mai lejeră, potrivită unei ieșiri cu prietenele în oraș sau unui mediu ceva mai casual la birou, este reprezentată de asocierea unei rochii vișinii din bumbac cu croi mai larg sau a unei rochii vișinii tricotate unor pereche de cizme bej sau maro deschis. Vișiniul, de altfel, este una dintre culorile vedetă ale acestui sezon, iar rochii în această nuanță veți găsi în toate magazinele. Pe deasupra, o rochie tricotată urmărește linia corpului și este și foarte comodă.

Mix cromatic îndrăzneț
Cele mai îndrăznețe  pot să meargă pe un mix cromatic mai aparte, galben muștar cu verde smarald. De preferat ar fi ca hainele să nu aibă imprimeu pentru a spori eleganța celor două culori. Puteți combina o bluză din mătase verde smarald cu o pereche de pantaloni pană galben muștar. Pentru un look mai feminin puteți alege, în schimb, să purtați o bluză galben muștar cu o fustă midi în cloș sau creion într-un verde smarald închis. Cu siguranță veți atrage toate privirile cu acest mix îndrăzneț!

Oricare ar fi alegerea voastră, este important să aveți în garderobă măcar o piesă într-una din aceste culori vedetă: galben muștar, vișiniu, verde smarald sau tonuri de maro!

Autor: Adina Naneș
Sursă imagine: Pixabay

0 comments: