Lenjerie intimă SevenSins.ro pentru o toamnă incitantă

Storylines 0 Comentarii
Sezonul de toamnă înseamnă un nou început, fie că este vorba despre şcoală sau birou. Fiecare debut de sezon vine cu nevoia de a actualiza garderoba, iar SevenSins.ro propune ca în această toamnă să începem cu piesele de lenjerie intimă. Cel mai mare magazin online de lenjerie intimă din România, SevenSins propune piese feminine, din texturi fine precum satinul, dantela sau catifeaua.

Eterna armă secretă a femeilor cu o atitudine puternică, lenjeria intimă SevenSins.ro este seducătoare, confortabilă şi foarte sexy. Fie că vorbim despre seturi feminine din dantelă sau satin, body-uri confortabile şi incitante, corsete îndrăzneţe, halate delicate şi misterioase sau costume tematice nonconformiste, piesele de lenjerie intimă ridică tonusul şi le fac pe femei să se simtă mai atrăgătoare. Starea de bine pe care o imprimă piesele purtate creează bună dispoziţie, încredere în sine şi le fac pe doamne şi domnişoare să depăşească mai uşor melancolia întoarcerii din vacanţă.

Chiar dacă au depăşit anii de liceu sau facultate, femeile păstrează nostalgia primelor zile de şcoală, a reîntâlnirii cu colegii, a ţinutelor şi clipelor memorabile pe care le marchează.
Întoarcerea la școală este acum înlocuită cu întoarcerea la birou, iar ținutele cu aer școlăresc sunt reinterpretate cu stil de către femeile încrezătoare. Vedetele sezonului, sutienele tip bralette pot fi purtate sub cămăși albe, cu aer școlăresc, iar dresurile cu portjartier pot lua locul jambierelor, ca o demonstrație de personalitate și stil în ținutele de birou.

Sutienele tip corset, cu efect push up sau balconette îmbracă perfect sânul, oferă volum și senzualitate și sunt o piesa care oferă un plus de încredere indiferent că vorbim despre un context în care rămân ascunse de hainele de zi, sau se dezvăluie în intimitate.

Negru, gri, bleumarin sau burgundy sunt culorile cheie pentru lenjeria propusă de SevenSins.ro în această toamnă, atât în colecțiile de lenjerie intimă, cât și pentru piesele de lenjerie sexy.

Pentru doamnele și domnișoarele aventuroase care vor să se folosească de nostalgia zilelor de școală în intimitate, alături de partener, pot găsi pe SevenSins.ro și o varietate de costume tematice de școlăriță sau profesoară, care vor aprinde pasiunea și vor trezi amintiri incitante.

Sursă: PR

0 comments: