Început de sezon 2016

Storylines 0 Comentarii

the vampire diariesDupă trei luni de pauză serialele noastre favorite revin. În cele ce urmează vă prezentăm datele de început, unde am rămas cu povestea și ce urmează pentru personajele noastre preferate. Dacă serialul vostru preferat nu se regăsește în lista noastră, lasați un comentariu și îl vom adauga într-un update viitor.

Blindspot (sezonul 2) – 14 septembrie
Unde am rămas: Descoperind că nu este Taylor Shaw, Jane îl omoară pe Oscar și află că un om pe nume Shepherd era liderul grupului care i-a șters memoria - și că ea a fost de acord cu această procedură. În momentele finale ale sezonului, Jane este arestată de către Weller.
Ce urmează: Sezonul 2 începe la trei luni după ce Jane a fost închisă de către FBI, și tratată ca un prizonier. Dar, se pare că e dispusă să facă o înșelegere.

Gotham (sezonul 3) – 19 septembrie
Unde am rămas: Indian Hill a fost aruncat în aer, iar experimentele depravate ale lui Hugo Strange au fost lăsate în libertate prin Gotham City, inclusiv o Fish Money reînviată și o dublură înfiorătoare a lui Bruce Wayne.
Ce urmează: Noul sezon începe la șase luni după evadarea de la Indian Hill. Bruce va incepe dezvoltare măștii de "playboy", care va fi, în cele din urmă, o acoperire bună pentru Batman.

The Big Bang Theory (sezonul 10) – 19 septembrie
Unde am rămas: Leonard și Penny au decis să-și reînnoiască jurămintele, în mod public, pentru a oferi prietenilor și familiei lor o ceremonie de nuntă adevărată.
Ce urmează: În sfârșit o vom întâlni pe mama lui Penny, jucată de Katey Sagal (Familia Bundy).

NCIS (sezonul 14) – 20 septembrie
Unde am rămas: Tony DiNozzo a plecat când a aflat că el și Ziva au o fiica pe nume Tali, informație care a ieșit la lumină după ce Ziva a fost ucisă în timpul unui atac la fermă ei din Israel.
Ce urmează: Trei noi agenți se alătură echipei NCIS în încercarea de a umple golul lăsat de Tony.

Agents of S.H.I.E.L.D (sezonul 4) – 20 septembrie
Unde am rămas: Pentru a-l opri pe Hive și pentru a salva lumea, Lincoln a furat Quinjet-ul despre care Daisy stia că e destinat să fie pilotat în spațiu și să explodeze. Fitz și Simmons au realizat că sunt perfecți împreună, în timp ce May i-a zis „la revedere” lui Andrew. Ultimul episod a sărit apoi câteva luni în viitor, pentru a descoperi că Daisy a părăsit S.H.I.E.L.D., iar Coulson nu mai era directorul.
Ce urmează: În sezonul 4 își va face apariția Ghost Rider, dar o versiune diferită a personajului făcut cunoscut de către Nicolas Cage pe marele ecran.

NCIS: New Orleans (sezonul 3) – 20 septembrie
Unde am rămas: În ciuda faptului că au făcut mult bine, echipa NCIS este trimisă într-o „vacanță obligatorie”, care este mai mult o pedeapsă decât o recompensă.
Ce urmează: Vanessa Ferlito se alătură NCIS în rolul agentului special Tammy Gregorio, trimisă pentru a investiga echipa NOLA.

Modern Family (sezonul 8) – 21 septembrie
Unde am rămas: Claire și Jay se luptă să se adapteze la întoarcerea lui Jay la compania pe care a fondat-o. Prietenul lui Haley, Andy, s-a mutat înapoi în Utah, dar vor încerca să aibă o relație la distanță. Mitchell și Cam au petrecut vara în Missouri, în timp ce familia lui Jay a mers în Mexic pentru o nunta, iar familia Dunphy și-a petrecut vacanța în New York.
Ce urmează: Familia se reunește în sezonul 8 pentru Ziua Tatălui. Apoi, lucrurile devin și mai complicate la locul de muncă pentru Claire și Jay. Afacerea Gloriei cu sos iute începe să meargă, în timp ce Phil descoperă unele hobby-uri noi. Manny și Luke vizitează universități, iar Alex se confruntă cu o tradiție universitară – mononucleoza.

Chicago P.D. (sezonul 4) – 21 septembrie
Unde am rămas: Voight a răzbunat moartea fiului său Justin prin găsirea și omorârea criminalului. Lindsay este singura din unitate care știe ce a făcut Voight, chiar dacă acesta a forțat-o să părăsească locul faptei pentru a nu fi martoră la crimă.
Ce urmează: Acțiunea se reia la aproximativ o săptămână, când Lindsay se luptă cu dorința ei de a-l proteja pe Voight, fiind, în același timp, ținta unei investigații a comandantului Crowley.

Grey’s Anatomy (sezonul 13) – 22 septembrie
Unde am rămas: Amelia și Owen s-au căsătorit, iar April a născut. Jo i-a mărturisit lui DeLuca motivul pentru care nu se poate căsători cu Alex. Alex îi descoperă pe cei doi într-o poziție compromițătoare, dar, înainte ca Jo să poată explica, Alex îl ia la bătaie pe DeLuca. Arizona i-a permis lui Callie să o ia pe Sofia la New York, ca să fie cu Penny. Meredith și Riggs și-au dat seama că au o conexiune mai adâncă, dar Maggie i-a spus lui Meredith că are sentimente pentru Riggs, și crede că sunt reciproce.
Ce urmează: Sezonul 13 se va concentra, în primul rând, pe personajele originale Meredith, Alex, Bailey și Richard.

Chicago Med (sezonul 2) – 22 septembrie
Unde am rămas: Rhodes și-a pierdut mentorul, pe Dr. Downey, care a murit de cancer. April a fost cerută în căsătorie, dar, după un examen medical, a aflat că are TBC. Soțul lui Goodwin a părăsit-o, iar Manning a realizat că e în sfârșit gata să meargă mai departe. Will a primit o nouă ofertă de muncă la Chicago Med, în timp ce Reese a refuzat oferta ei la patologie după absolvire, ceea ce înseamnă că e șomeră.
Ce urmează: Rhodes primește un nou mentor și o nouă relație romantică. Incertitudinea dintre Halstead și Manning continuă, în timp ce ea începe o relație cu vechiul ei prieten , Jeff Clarke, care se alătură spitalului ca student la medicină. Reese se întoarce la spital într-o poziție surprinzatoare, iar Choi a fost promovat la rezident șef.

The Blacklist (sezonul 4) – 22 septembrie
Unde am rămas: Liz este în viață și Alexander Kirk (al cărui nume real este Constantin Rostova) este tatăl ei.
Ce urmează: Momentul mult așteptat de toți – marea reuniuni dintre Liz și Red, după ce acesta pornește în căutarea lui Kirk pentru a o salva pe Liz. Cu toate acestea, Red  încă se simte trădat de înscenarea morții lui Liz.

How to Get Away With Murder (sezonul 3) – 22 septembrie
Unde am rămas: Annalise a aflat secretul lui Frank – acum 10 ani acesta a pus microfoane în camera ei în timpul cazului lui Wallace Mahoney, ceea ce a dus la accidentul în care și-a pierdut copilul. Caleb a fost cel din spatele crimelor Hapstall, dar s-a sinucis înainte de a fi arestat. Oliver a refuzat și a sters scrisoarea de acceptare a lui Connor la Stanford, in timp ce Asher și Michaela s-au cuplat. Wes l-a abordat pe Wallace, tatăl său biologic, dar cineva l-a împușcat mortal pe Wallace înainte ca Wes să poată spune ceva.
Ce urmează: Frank este în viață, dar recâștigarea încrederii lui Annalise este misiunea lui în sezonul 3. Sezonul va explora, de asemenea, mai mult din poveștile lui Michaela și Laurel

Hawaii Five-0 (sezonul 7) – 23 septembrie
Unde am rămas: Danny i-a salvat viața lui McGarrett prin donarea de ficat, iar transplantul a fost un succes. Gabriel a murit în timpul unei intervenții chirurgicale și i-a cerut lui Chin Ho să aibă grijă de fiica sa, Sara.
Ce urmează: Sezonul 7, care începe la câteva săptămâni după sfârșitul sezonului 6, îl găsește pe McGarrett gândindu-se și analizând tot ce s-a întâmplat.

Blue Bloods (sezonul 7)– 23 septembrie
Unde am rămas: Goana pentru a-l captura pe ucigașul în serie Thomas Wilder a ajuns la sfârșit  atunci când Danny îl imoară în legitimă apărare, după ce Wilder a răpit-o pe Nicky. După ce criticile sale publice la adresa poliției au dus la moartea unui ofițer, primarul Poole a fost gata să demisioneze, dar Frank l-a convins să-și ceară scuze și să rămână.
Ce urmează: Deși este mort, povestea lui Thomas Wilder nu a luat sfârșit pentru Danny, viitorul lui fiind pus în pericol.

Once Upon a Time (sezonul 6) – 25 septembrie
Unde am rămas: Regina a crezut că și-a învins demonii prin separarea de Regina cea Rea din interior și zdrobirea inimii ei, dar Regina cea Rea nu poate fi înfrântă așa ușor. În ultimul episod al sezonului și-a făcut apariția Tinutul Poveștilor Nespuse, de unde vor apărea multe fețe noi, printre care și înfricoșătorul Mr. Hyde.
Ce urmează: Personajele de bază vor încerca să se stabilească în Storybrooke după o aventură non-stop prin Camelot și Underworld. Regina cea Rea se va întoarce cu o sete de răzbunare mai mare ca oricând împotriva Albei ca Zăpada. Între timp, Emma și Hook vor trebui să decidă dacă idila lor funcționează atunci când aceștia nu sunt, în mod constant, în pericol.

NCIS: LA (sezonul 8) – 25 septembrie
Unde am rămas: Echipa l-a salvat pe fiul lui Sam și pe colegii săi după ce academia lor militară a fost atacată de rivalul lui Sam, Tahir Khaled, și oamenii lui. Khaled a fost arestat la sfârșitul episodului. Nell și Eric s-au sărutat.
Ce urmează: Este aproape sigur că vom vedea logodna lui Kensi și Deeks în acest sezon, dar nunta v-a trebui să aștepte. Slujbele lui Hetty și Grander sunt puse în pericol când este descoperit un spion în birourile NCIS: LA.

Quantico (sezonul 2) – 25 septembrie
Unde am rămas: Alex l-a ucis pe Liam, care s-a dovedit a fi teroristul/Vocea. Simon și-a sacrificat viața sărind cu bomba nucleară de pe un pod. Alex s-a mutat înapoi acasă și a fost recrutată de CIA.
Ce urmează: Da, Alex este în CIA. Printre fețele noi, ale căror roluri rămân un secret, se numără Russell Tovey, Blair Underwood și Aaron Diaz.

Code Black (sezonul 2) – 28 septembrie
Unde am rămas: Dependența de medicamente a lui Angus a devenit atât de evidentă încât Mario a observat-o în cele din urmă. Între timp, Christa termină relația cu Neal după ce a aflat că singurul motiv pentru care el a părăsit-o pe Grace a fost acela că ea a spus nu la propunerea sa, nu pentru că a vrut să fie cu altcineva.
Ce urmează: Nu vom afla ce a mai rămas din relația Christa/ Neal deoarece ambii actori au părăsit serialul după primul sezon. Cu toate acestea, la spital vor apărea personaje noi, printre care și Ethan Willis, jucat de Rob Lowe.

Madam Secretary (sezonul 3) – 2 octombrie
Unde am rămas: Lui Bess i-a fost oferită poziția de vice-președinte. Stevie aproape că s-a logodit cu britanicul Jareth, iar Dimitri a fost eliberat de către ruși în schimbul lui Buckley.
Ce urmează: Încă mai așteptăm raspunsul lui Bess la oferta lui Dalton, care va dicta direcția sezonului 3. Dar, vă puteți aștepta ca Morgan Freeman să se întoarcă în rolul de Chief Justice Wilbourne în premiera sezonului.

Scorpion (sezonul 3) – 3 octombrie
Unde am rămas: Toby, în cele din urmă, a cerut-o pe Happy în căsătorie, doar pentru a afla că ea este deja măritată cu altcineva. Walter, de asemenea, a decis să-i spună lui Paige că o iubește.
Ce urmează: Toby nu este singurul care se luptă să proceseze știrea lui Happy – întreaga echipă va încerca să descopere cine este celălalt tip și de ce Happy l-a ținut ascuns față de ei. Al treilea sezon va dezvălui, de asemenea, dacă Walter i-a mărturisit dragostea lui Paige și care a fost reacția acesteia.

The Flash (sezonul 3) – 4 octombrie
Unde am rămas: Barry Allen a decis să rescrie istoria în ultimele momente ale sezonului 2. După ce l-a învins pe Zoom, Barry a decis că nu mai vrea o viață fără părinții săi și s-a întors în timp pentru a-l opri pe Eobard Thawne să o ucidă pe mama sa.
Ce urmează: Începutul sezonului 3 îl va obliga pe Barry să înfrunte de repercusiunile acțiunilor sale, schimbarea majoră a timeline-ului și realizarea că viața fără părinții săi este grea, dar o viață fără puterile sale nu este una pe care o vrea deloc.

Arrow (sezonul 5) – 5 octombrie
Unde am rămas: Ajutată de civilii din Star City, echipa Arrow l-a înfrânt pe Darhk. După luptă, Diggle și Thea părăsesc echipa, iar Oliver, având-o doar pe Felicity lângă el, este investit în funcția de primar interimar al orașului.
Ce urmează: Oliver și Felicity antrenează o echipă nouă: Evelyn Sharp, Wild Dog și Curtis Holt, care își va începe transformarea în Mr. Terrific.

Supergirl (sezonul 2) – 10 octombrie
Unde am rămas: Kara si-a dezvăluit puterile întregii lumi, s-a împrietenit cu Flash, și-a înfrant unchiul și a reușit să-l cucerească pe James Olsen. Cu toate acestea, sărbătoarea a fost de scurtă durată, deoarece, în ultimele momente ale episodului, o altă capsulă Kryptoniană s-a prăbușit pe Pământ.
Ce urmează: Primul lucru pe listă este deschiderea capsulei pentru a afla cine – sau ce – este în interior. Toate semnele arată către Mon-El, un super-erou cu puteri similare ca ale Karei și ale celebrului său văr, Clark, care va debuta in sezonul 2.

Chicago Fire (sezonul 5) – 11 octombrie
Unde am rămas: Fostul soț al lui Kidd, Grant, a intrat în apartamentul ei și o așteptă în întuneric, cu cuțitul în mână. Borelli dă vina pe Boden pentru moartea fratelui său. Dawson s-a mutat într-un apartament nou și a primit aprobare pentru a fi o mamă adoptivă pentru Louie.
Ce urmează: Sezonul 5 începe în apartamentul lui Kidd, iar triunghiul amoros Grant-Kidd-Severide ajunge la "un final dramatic", până la sfârșitul primului episod. Tensiunea dintre Borelli și Boden continuă, iar Casey și Dawson își reevaluează prioritățile acum că sunt părinții lui Louie.

Legends of Tomorrow (sezonul 2) – 13 octombrie
Unde am rămas: După înfrângerea lui Savage, toți membrii echipei – cu exceptia Kendrei și a lui Carter -  acceptă propunerea lui Rip de a i se alătura pentru protejarea timeline-ului. Aceștia sunt întrerupți de Rex Tyler, alias Hourman, membru al Justice Society of America, care a fost trimis înapoi în timp de către Rory pentru a le salva viața.
Ce urmează: Fanii se pot aștepta la apariția mai multor membrii JSA, inclusiv Obsidian, Stargirl, Comandantul Steel și Dr. Nid-Nite.

Supernatural (sezonul 12) – 13 octombrie
Unde am rămas: După un sezon în care s-au luptat cu Întunericul, au asistat la mult așteptata întoarcere a lui Lucifer și au primit confirmarea oficială că profetul Chuck era, de fapt, Dumnezeu, Sam și Dean au primit un cadou ciudat, dar previzibil la sfârșitul sezonului 11 – mama lor, Mary Winchester, s-a întors din morți, după ce a fost readusă la viață de către Întuneric.
Ce urmează: Noul sezon arată modurile diferite în care cei doi frați procesează întoarcerea mamei lor.

The Vampire Diaries (sezonul 8) – 21 octombrie
Unde am rămas: Stefan și Caroline sunt din nou împreună, Bonnie și-a pierdut magia, iar Matt a părăsit Mystic Falls pentru a găsi o viață mai bună. Damon și Enzo au fost posedați de un monstru, iar trei luni mai târziu încă erau puși pe măcel, cu Stefan încă hotărât să-i urmărească și să-i salveze.
Ce urmează: Damon și Enzo vor fi în continuare controlați de către acest nou personaj negativ, care are capacitatea de a vedea răul din oameni. Iar când o nouă femeie puternică își face apariția în oraș, ea va avea o simpatie deosebită pentru Stefan.

The Walking Dead (sezonul 7) – 23 octombrie
Unde am rămas: Lucrurile au mers destul de prost pentru Rick și gașca. Negan a ucis pe cineva cu o bâtă de baseball. Daryl a fost împușcat în umăr. Maggie are suferă de complicații ale sarcinii. Carol a avut un fel de colaps și a fugit din Alexandria, iar Morgan este pe urmele ei. Carl l-a încuiat pe Enid într-un dulap.
Ce urmează: În primul rând, vom afla pe cine a ucis Negan. După aceea, ne vom întâlni cu Ezechiel, cu adepții lui în armură, și cu tigrul său, Shiva, în Kingdom, o altă comunitate cum este Alexandria.


Autor: Theodora Rădulescu
Sursă imagine: Wikipedia, licență CC BY-SA 4.0

0 comments: