Henkel lansează “Caravana Descoperă-ți frumusețea”

Storylines 0 Comentarii


Henkel România, lider global pe piața bunurilor de larg consum, prin branduri de îngrijire personală, dar și produse pentru curățenia casei, anunță lansarea proiectului de responsabilitate socială Caravana Descoperă-ți frumusețea”, ce se va desfășura în luna octombrie 2016, în patru localități din județul Constanța. Pe 10 octombrie a avut loc prima activare, în localitatea Cumpăna. Calendarul activităților cuprinde în continuare următorul traseu: 17 octombrie – Cobadin, 24 octombrie – Corbu, 31 octombrie – Lumina. Localitățile au fost selectate alături de partenerul local – Asociația Împreună Pentru Viitor Constanța.

“Caravana Descoperă-ți frumusețea” își propane să inspire fetele și femeile să își pună în valoare atuurile natural și să capete încredere în frumusețea lor. Îngrijirea părului – unul dintre cele mai vechi ritualuri de înfrumusețare – este și astăzi un element central în rutina de înfrumusețare a femeilor, precum și un simbol al feminității și senzualității. Brandul Schwarzkopf din portofoliul Henkel România este partenerul de încredere al femeilor în rezolvarea oricăror problem ce țin de igiena și frumusețea capilară.

Astfel, Henkel România, prin brandul Schwarzkopf vine în întâmpinarea nevoilor și dorințelor femeilor cu o largă paletă de produse: de la soluțiile de îngrijire adaptate fiecărui tip de păr de la Schauma, alături de tratamentele de reparare oferite de brandul Gliss, de soluțiile de colorare oferite de Palette și până la produsele de styling Taft, brandul de styling numărul 1 în România, conform datelor furnizate de Retail Zoom pe baza cotei de piață în perioada ianuarie-august 2016.

Proiectul se înscrie în lista inițiativelor de responsabilitate socială ale Henkel România, care dorește să susțină și să încurajeze fetele și femeile să creadă în frumusețea lor și în potențialul lor de a reuși în viață. Credem că fiecare femeie este frumoasă, important este să-și descopere propriile nevoi și să adopte cele mai potrivite produse propriului stil, astfel încât să își evidențieze atuurile și să se pună în valoare.”, a punctat Gabriel Barbu, General Manager, Divizia Beauty Care, Henkel Romania.

“Caravana Descoperă-ți frumusețea” cuprinde activități de informare ce se axează pe aspecte legate de igiena și înfrumusețarea părului. Concret, în fiecare dintre cele 4 localități selectate se desfășoară sesiuni de hairstyling cu stiliști și voluntari din partea Asociației Împreună Pentru Viitor Constanța pentru câte 40 de fete și femei selectate împreună cu autoritățile locale și reprezentanți de la asistența socială.

Astfel, un total de 160 de fete și femei vor beneficia pe durata campaniei de sfaturile stiliștilor, vor primi material informative pentru îngrijirea părului și produse cadou oferite de Henkel România și vor primi un tratament complet de înfrumusețare a părului în cadrul coaforului mobil amenajat în fiecare dintre localitățile selectate. Miza acestui proiect este să ajutăm fetele și femeile să capete încredere în frumusețea lor și să descopere modul în care își pot îngriji părul prin folosirea unor produse cu performanțe profesionale.

Sursa: PR

0 comments: