Filmele lunii octombrie 2016

Storylines 0 Comentarii

infernoMasterminds (Hoţi de geniu)7 octombrie
Gen: acțiune, comedie
Regie: Jared Hess
Scenariu: Chris Bowman, Hubbel Palmer, Emily Spivey
Distribuție: Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Owen Wilson, Jason Sudeikis, Owen Wilson, Mary Elizabeth Ellis
Rezumat: În această comedie bazată pe evenimente reale, David (Zach Galifianakis) descoperă adevăratul sens al aventurii. El este un om simplu blocat într-o viață monotonă. Zi de zi conduce un vehicul blindat, cu care transportă milioane din banii altor oameni. Singura lui speranță este Kelly (Kristen Wiig), care îl atrage în schema vieții. Împreuna cu un grup de criminali conduși de Steve (Owen Wilson) și cu un plan de jaf absurd, David reușește imposibilul și fuge cu 17 milioane $ în numerar. Dar când partenerii lui îl trag pe sfoară și îl lasă drept țap ispășitor, David trebuie să fenteze autoritățile și să încerce să-i prindă pe cei în care a avut încredere.

The Girl on the Train (Fata din tren)7 octombrie
Gen: thriller, dramă
Regie: Tate Taylor
Scenariu: Erin Cressida Wilson (adaptare după Paula Hawkins)
Distribuție: Emily Blunt, Justin Theroux, Rebecca Ferguson, Edgar Ramirez, Haley Bennett, Luke Evans, Allison Janney, Lisa Kudrow
Rezumat: Filmul urmărește povestea unei femei pe nume Rachel (Emily Blunt), care merge cu trenul spre Londra. Zi de zi, în drumul ei, ea îi observă pe Scott și Megan, un cuplu aparent perfect. Într-o zi, Rachel este martora unor scene șocante ce se desfășoară în curtea străinilor, și relatează autorităților ce crede ea că a văzut, după ce află că Megan este acum dispărută, posibil moartă. Neavând încredere în propria ei memorie, Rachel își începe propria anchetă.

Inferno14 octombrie
Gen: thriller, mister, dramă
Regie: Ron Howard
Scenariu: David Koepp (adaptare după Dan Brown)
Distribuție: Tom Hanks, Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy, Ben Foster, Sidse Babett Knudsen
Rezumat: Profesorul Robert Langdon se trezește într-o cameră de spital din Florența, Italia, fără nicio amintire despre ce s-a întâmplat în ultimele câteva zile. Cu ajutorul lui Sienna Brooks, un medic, și a cunoștințelor sale de simbolistică, Langdon va încerca să-și recapete libertatea și amintirile pierdute, toate acestea în timp ce încearcă să rezolve cea mai complicată enigmă cu care s-a confruntat vreodată.

Jack Reacher: Never Go Back (Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată)21 octombrie
Gen: acțiune, thriller
Regie: Edward Zwick
Scenariu: Marshall Herskovitz, Richard Wenk, Edward Zwick (adaptat după Lee Child)
Distribuție: Tom Cruise, Cobie Smulders, Danika Yarosh, Patrick Heusinger, Aldis Hodge, Holt McCallany, Madalyn Horcher, Sabrina Gennarino
Rezumat: Jack Reacher (Tom Cruise) intră în acțiune după arestarea lui Susan Turner (Cobie Smulders), maior în armata SUA, acuzată de trădare. Jack porneste într-o misiune pentru a dovedi nevinovăția șefului fostei sale unități și pentru a descoperi adevărul din spatele unei conspirații guvernamentale majore.

Rings (Avertizarea 3)28 octombrie
Gen: horror
Regie: F. Javier Gutiérrez
Scenariu: David Loucka, Jacob Estes, Akiva Goldsman
Distribuție: Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Andrea Powell, Bonnie Morgan, Vincent D'Onofrio
Rezumat: Julia (Matilda Lutz) devine îngrijorată pentru prietenul ei, Holt (Alex ROE) când acesta explorează legenda urbană întunecată care înconjoară o casetă video misterioasă despre care se spune că îl omoară pe privitor la șapte zile după vizionare. Ea se sacrifică pentru a-și salva prietenul ei și, prin acest acest lucru, face o descoperire înfiorătoare: există un „film în cadrul filmului”, pe care nimeni nu l-a văzut niciodată.

The Accountant (The Accountant: Cifre periculoase)28 octombrie
Gen: thriller, acțiune
Regie: Gavin O'Connor
Scenariu: Bill Dubuque
Distribuție: Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal, Jean Smart, Cynthia Addai-Robinson, Jeffrey Tambor, John Lithgow
Rezumat: Christian Wolff (Ben Affleck) este un savant matematician cu o mai mare înclinare către numere decât către oameni. Folosind un birou de contabilitate dintr-un oraș mic ca acoperire, el lucrează ca un contabil independent pentru unele dintre cele mai periculoase organizații criminale din lume. Cu un agent de la Trezorerie (J.K Simmons) pe urmele sale, Christian preia un client legitim: o companie de robotica de ultimă generație, unde,  un funcționar contabil (Anna Kendrick) a descoperit discrepanțe de milioane de dolari. Dar, pe măsură ce Christian se apropie de adevăr, numărul de morți începe să crească.


Autor: Theodora Rădulescu
Sursă imagine: EW

0 comments: