City Break de toamnă: Paris

Storylines 0 Comentarii

city-break-de-toamna-paris-turnul-eiffel
Sursă imagine: Pixabay

Dacă îți dorești o vacanță scurtă în care să te desprinzi de treburile zilnice și de locurile obișnuite în care îți petreci timpul, atunci un city break este perfect pentru tine. Nu durează decât 2-3 zile, iar prețul este unul avantajos având în vedere că include transport cu avionul și cazare la un hotel. Perfect pentru a-ți reîncărca bateriile. 

În cazul în care nu știi în ce oraș să mergi, ei bine, Parisul este perfect pentru un city break de toamnă. În cele 2-3 zile petrecute în orașul iubirii, vei putea vizita o mulțime de locuri reprezentative.

Turnul Eiffel
Turnul Eiffel  este cel mai celebru obiectiv turistic din Paris, iar un city break nu poate fi complet fără a-i face o vizită și a urca până la ultimul etaj. Pentru a economisi timp și a nu sta la cozile interminabile pentru a cumpăra un bilet, cel mai bine este să îl achiziționezi online. Astfel, vei putea urca imediat în turn.

Muzeul Louvre
Un alt obiectiv obligatoriu de vizitat atunci când ești în Paris este Muzeul Louvre, care găzduiește și faimoasa pictură a lui Leonardo Da Vinci, Mona Lisa. Aici vei putea admira tablouri, sculpturi și opere de artă faimoase. De asemenea, biletul îl poți achiziționa în avans online sau poți alege să vizitezi muzeul în prima duminică a fiecărei luni, atunci când intrarea este gratis, dacă alegi un city break în primul weekend al lunii.

city break la paris muzeul louvre
Sursă imagine: Pixabay

Champs-Elysees și Arcul de Triumf
O plimbare pe faimosul bulevard Champs-Elysee nu trebuie să lipsească de pe lista obiectivelor. Acolo vei putea găsi cele mai luxoase magazine și restaurante, iar la finalul bulevardului se află Arcul de Triumf. Și acesta trebuie vizitat în mod obligatoriu, mai ales că oferă o priveliște superbă asupra întregului oraș.

Catedrala Notre Dame
Unul dintre cele mai importante monumente religioase ale Parisului este Catedrala Notre Dame, construită acum aproape 900 de ani și care impresionează prin arhitectura sa somptuoasă. Este situată chiar în centrul Parisului.

sacre coeur
Sursă imagine: Pixabay

Basilica Sacre Coeur
Situată în Piața St. Pierre, pe colina Montmartre, Basilica Sacre Coeur este una dintre cele mai celebre destinații turistice din Paris. De astemenea, și aceasta oferă o priveliște superbă asupra orașului, putându-se observa atât Turnul Eiffel, cât și Arcul de Triumf.

Toate aceste cinci obiective pot fi vizitate în timpul unui city break în Paris.

Autor: Adina Naneș

0 comments: