Ceasul, un accesoriu important pentru orice femeie

Storylines 0 Comentariiceasul accesoriu important pentru orice femeie

Ceasul este acel accesoriu ce se remarcă față de celelalte prin utilitatea sa, și anume: indicarea timpului. Niciun alt accesoriu nu are această proprietate, ceea ce face din ceas una dintre cele mai iubite și mai căutate podoape ce completează o ținută.

Pentru cei ce poartă un ceas timpul are o importanță deosebită, astfel că ceasul este un accesoriu esențial! De exemplu, ceasul este un accesoriu vital pentru mame. Acestea trebuie să știe în permanență ce oră este pentru a avea grijă de programul copilului lor, mai ales dacă acesta este nou născut. Trebuie să știe la ce oră să îi dea să mănânce, la ce oră s-a culcat și la ce oră trebuie să se trezească, la ce oră trebuie dus la grădiniță sau școală pentru copiii mai mari, precum și ora altor activități ce se desfășoară după un program prestabilit.

De asemenea, pentru femeile de afaceri sau cele cu un program încărcat, ceasul este un element necesar. Cu ajutorul lui vor ști mereu cât timp mai au până la o nouă întâlnire de afaceri sau un nou eveniment. În plus, în timpul unei întâlniri importante este mai ușor să te uiți subtil la ceas pentru a vedea ce oră este decât la telefon, pe care trebuie să îl aprinzi.  De accea ceasul este accesoriul preferat al multora dintre noi.

Totodată, un ceas este mai rezistent decât orice altă bijuterie și poate completa o ținută fără a fi nevoie și de alte accesorii. Totodată, ceasurile se găsesc într-o varietate de modele.

Ceasurile de tip boyfriend
Foarte populare sunt acum ceasurile boyfriend, ușor supradimensionate, inspirate după ceasurile bărbătești. Aceastea arată extreme de bine la orice ținută!

Ceasurile cu cadran mare
La fel de populare sunt si ceasurile cu cadran mare și rotund. Acestea pot avea  cadranul fixat pe o brățară metalică, pe o curea din piele sau pe o curea din material textil. Sunt ceva mai simple decât ceasurile boyfriend și mult mai feminine!

Ceasurile clasice
Încă la modă sunt și ceasurile clasice cu curea din piele, neagră, maro sau de altă culoare. Acestea sunt potrivite unor ținute mai casual și sunt perfecte pentru o mamă grăbită care are nevoie de un accesoriu practic și ușor de purtat.

Ceasurile tip brățară
De asemenea, se găsesc și ceasuri tip brățară cu pietre prețioase încrustrate, ce sunt potrivite pentru ținute elegante. Trebuie ținut cont de faptul că este bine să nu purtăm aceste ceasuri la rochii de seară, oricât de mult ar semăna cu o brățară.

Orice model ați alege, ceasul este unul dintre cele mai iubite accesorii și nu veți da greș indiferent de alegere. Trebuie doar să vă reprezinte personalitatea!

Autor: Adina Naneș
Sursă imagine: Pixabay

0 comments: