8 activități relaxante pentru weekend

Storylines 0 Comentarii
Pe cei mai mulți dintre noi săptămâna ne taxează fizic și psihic, nelăsându-ne nici măcar o clipă de relaxare. De aceea, sfârșitul de săptămână trebuie folosit pentru deconectare. Îți prezentăm în continuare câteva idei de activități care să îți facă weekendul mai plăcut.

Citește o carte
Cu siguranță ai prin casă câteva cărți pe care tot zici că vrei să le citești, dar nu ai apucat încă. Citește-le acum! Așează-te confortabil și afundă-te în poveste.

Ieși la plimbare
Prea des ignorăm mediul nostru înconjurător în drumul nostru spre școală, muncă și înapoi spre casă. Așa că, ieși pe ușă fără a avea o destinație anume în minte și pierde-te în propriul oraș. Precis o să descoperi lucruri noi și interesante.

Fă fotografii digitale
Ia aparatul de fotografiat digital cu tine și fotografiază orice găsești interesant. Fă o mulțime de poze, apoi du-te acasă și vezi dacă ai prins ceva frumos și captivant. Pozele făcute de tine pot fi folosite ca wallpaper, screensaver, pentru cadouri personalizate și în multe alte feluri.

Organizează un festival de film
Invită niște prieteni și roagă-i să aducă DVD-ul lor preferat. Nu vă mai trebuie decât niște snacks-uri și puteți lenevi o zi întreagă vizionând filme. Este foarte distractiv și nu costă nimic.

Fă binging
Un weekend rece sau ploios este perfect pentru a viziona episod după episod dintr-un serial captivant sau amuzant. Dacă ai abonament la platforme gen Netflix sau HBO Go, ai acces nelimitat la zeci de filme și emisiuni neîntrerupte de publicitate - inclusiv unele seriale de mare succes tocmai bune pentru binging.

Trage un pui de somn
Majoritatea dintre noi nu avem parte de suficient somn în timpul săptămânii, prin urmare un pui de somn revigorant este perfect pentru weekend. În plus, are și unele avantaje destul de impresionante: îmbunătățește starea de spirit, performanța și sănătatea.

Fă o baie lungă
Când a fost ultima oară când te-ai răsfățat cu o baie lungă și relaxantă? Dacă nu prea curând, atunci este timpul să o faci. Umple cada cu apă caldă, întinde-te și relaxează-te. Poți lua cu tine chiar și un pahar de vin sau o carte.

Învață o limbă străină
Învătarea unei limbi străine este o activitate plăcută, dar și foarte utilă. Se găsesc o mulțime de resurse online pentru a te ajuta să înveți cât mai ușor, de la podcast-uri gratuite care predau competențe lingvistice, la aplicații mobile ca Duolingo, videoclipuri pe YouTube și multe alte oportunități de învățare gratuită a limbilor străine.

Autor: Theodora Rădulescu
Sursă imagine: Pixabay

0 comments: