7 semne că vrea să te ceară de soţie

Storylines 0 Comentarii


Dacă eşti într-o relaţie serioasă de mai mulţi ani, cel mai probabil te-ai întrebat până acum când iubitul tău va face pasul cel mare şi te va cere de soţie. Chiar dacă nu a pus până acum întrebarea cea mare, există semne care arată că o va face cât de curând. Aşadar, dacă vrei să afli dacă urmează să te ceară în căsătorie trebuie să ţii cont de comportamentul său şi de câteva gesturi ce îl pot da de gol.

1. Te invită la evenimentele importante ale familiei sale
Fie că este vorba despre sărbătorile mari, de o aniversare sau de nunţi sau botezuri ce au loc în cadrul familiei sale, nu ezită niciodată în a te invita. Este clar că eşti o persoană importantă în viaţa sa şi vrea să te simţi integrată în familia sa, iar acest lucru înseamnă că vede un viitor alături de tine.

2. Îţi propune să locuiţi împreună
În momentul în care îţi propune să locuiţi împreună este clar în ce direcţie se vor îndrepta lucrurile. Un bărbat ţine foarte mult la spaţiul său personal, iar atunci când este dispus să îl împartă cu tine, cu siguranţă îşi doreşte ca relaţia voastră să progreseze. Iar direcţia acestui progres nu va fi alta decât căsătoria.

3. Împarte cu tine totul
Atunci când bărbatul iubit alege să împartă totul cu tine înseamnă că eşti de departe cea mai importantă persoană din viaţa lui. Iar aici nu este vorba despre împărţitul unei prăjituri sau a notei de la restaurant, ci despre lucruri mai serioase cum ar fi o casă, facturi sau chiar un cont bancar.

4. Are mulţi prieteni căsătoriţi
În cazul în care o bună parte din prietenii săi sunt căsătoriţi, şansele ca el să le calce pe urme sunt destul de ridicate. De altfel, chiar dacă nu este mare iubitor de nunţi sau de botezuri, asta nu înseamnă că nu este atent la relaţiile prietenilor apropiaţi şi că nu le vede ca pe un exemplu.

5. Este alături de tine în cele mai dificile momente
De cele mai multe ori îţi dai seama de intensitatea sentimentelor pe care le are cel de lângă tine atunci când treci prin momente foarte dificile. Dacă iubitul tău ţi-a fost alături, te-a susţinut şi nu a dat semne de disconfort asta nu îţi arată decât că va fi mereu acolo atunci când vei avea nevoie de el.

6. A adus în discuţie căsătoria de câteva ori până acum
Dacă a adus în discuţie căsătoria până acum, a făcut-o cu un singur scop: pentru a vedea dacă şi tu plănuieşti să faci pasul cel mare în curând. Astfel, vrea să fie sigur că atunci când te va cere de soţie nu se va lovi de un refuz.

7. Vorbeşte despre copii 
Când un bărbat începe să vorbească cu tine despre copii şi cum îşi vede proprii copii, în mod sigur se gândeşte la a întemeia o familie alături de tine. Dar până atunci mai este o etapă ce trebuie parcursă şi peste care nu va trece: căsătoria. Aşadar, pregăteşte-te pentru marea întrebare ce va veni cât de curând.

Autor: Adina Naneş
Sursă imagine: Vanessa Porter - Jesse & Terry licenţă CC BY 2.0

0 comments: