4 semne că eşti gata să începi o nouă relaţie

Storylines 0 Comentarii

 
Fiecare persoană trece la un moment dat printr-un moment dificil cum este cel al destrămării unei relaţii. Despărţirile sunt dureroase, iar în zilele ce urmează simţi că nu vei mai iubi niciodată. Aceste momente te fac să te închizi în tine şi să îţi pierzi încrederea în cei din jur.

Totuşi, aceste stări nu vor dura la infinit. Cu timpul îţi vei reveni şi îţi vei da seama că ai depăşit momentul dureros şi că este vremea să cunoşti persoane noi. Există chiar câteva semne care te vor ajuta să îţi dai seama că eşti gata de o nouă relaţie.

1. Nu îţi mai este teamă de singurătate
În momentul în care îţi dai seama că nu îţi mai este frică de singurătate şi că îţi poţi trăi viaţa şi fără a avea nevoie de cineva alături, înseamnă că eşti gata să începi o nouă relaţie. Confortul pe care îl ai doar cu tine însuţi este o dovadă că nu eşti dependent/ă de relaţii.

2. Nu te mai gândeşti la fostul partener
Dacă încetezi să te mai gândeşti la fostul partener este clar că ai depăşit despărţirea dureroasă. De asemenea, dacă nu mai simţi nevoia să îl suni, dacă nu mai vorbeşti despre el cu prietenii, înseamnă că nu mai trăieşti în trecut şi este vremea să îţi faci planuri noi pentru viitor.

3. Te concentrezi mai mult asupra ta
Atunci când îţi dai seama că persoana ta este cea mai importantă şi nu fostul partener şi începi să îţi acorzi mai multă atenţie, cu siguranţă ai depăşit etapa despărţirii. Acum începi să profiţi de libertatea pe care o ai, ieşi mai mult în oraş, îţi reînnoieşti garderoba şi îţi gaseşti noi hobby-uri. 

4. Vrei să întâlneşti persoane noi
Poate că cel mai important semn că eşti gata de o nouă relaţie este dat de faptul că vrei să cunoşti persoane noi care pot fi potenţiali parteneri. Acesta este momentul în care realizezi că ai din nou încredere în tine şi că eşti gata de noi provocări. Acum îţi dai seama că eşti gata de a da o şansă unei noi persoane alături de care poţi construi noi momente frumoase. 

Autor: Adina Naneş
Sursă imagine: Pexels

0 comments: