Filmele lunii septembrie 2016

Storylines 0 Comentarii

bridget jones


The BFG (Marele Uriaş Prietenos)2 septembrie
Gen: Aventuri, fantastic
Regie: Steven Spielberg
Scenariu: Melissa Mathison (adaptare după Roald Dahl)
Distribuție: Ruby Barnhill, Mark Rylance, Bill Hader, Jemaine Clement, Rebecca Hall, Penelope Wilton
Rezumat: O fată pe nume Sophie (Ruby Barnhill) îl întâlnește pe Marele Uriaș Prietenos (Mark Rylance) care, în ciuda aspectului său intimidant, se dovedește a fi blând și fermecător. Pe măsură ce prietenia lor crește, prezența lui Sophie atrage atenția nedorită a altor giganți. Ajunși în Londra, cei doi trebuie să o convingă pe regina Elisabeta a II-a să-i ajute să scape de toți giganții răi o dată pentru totdeauna.

Sully9 septembrie
Gen: Biografic, dramă
Regie: Clint Eastwood
Scenariu: Todd Komarnicki
Distribuție: Tom Hanks, Autumn Reeser, Aaron Eckhart, Laura Linney, Holt McCallany, Jerry Ferrara
Rezumat: Povestea adevărată a pilotului american Chesley "Sully" Sullenberger, care a aterizat forțat un avion pe râul Hudson., salvând astfel viața tuturor pasagerilor.

Bridget Jones's Baby (Bridget Jones Însărcinată)16 septembrie
Gen: Comedie romantică
Regie: Sharon Maguire
Scenariu: Helen Fielding, Emma Thompson
Distribuție: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Jim Broadbent, Gemma Jones, Emma Thompson, James Callis, Sally Phillips
Rezumat: Despărțirea de Mark Darcy (Colin Firth) a lăsat-o pe Bridget Jones (Renée Zellweger) din nou singură, la peste 40 de ani. Simțind că are totul sub control, Jones decide să se concentreze asupra carierei sale de producător de știri de top. Dintr-o dată, viața ei amoroasă reînvie, atunci când întâlnește un elegant și frumos american pe nume Jack (Patrick Dempsey). Lucrurile nu ar putea sta mai bine, până când Bridget descoperă că este însărcinată. Astfel, viitoarea mamă trebuie să-și dea seama dacă tatăl este Mark sau Jack.

The Magnificent Seven (Cei Şapte Magnifici)23 septembrie
Gen: Acțiune, western
Regie: Antoine Fuqua
Scenariu: Richard Wenk, Nic Pizzolatto
Distribuție: Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent Donofrio, Lee Byung-hun, Luke Grimes, Wagner Moura, Haley Bennett, Matt Bomer, Peter Sarsgaard
Rezumat: Șapte pistolari din Vestul Sălbatic se unesc pentru a ajuta un sat sărac să scape de bandiții care îi terorizează.

Storks (Berzele)23 septembrie
Gen: Animație, aventură
Regie: Nicholas Stoller, Doug Sweetland
Scenariu: Nicholas Stoller
Distribuție: Andy Samberg, Katie Crown, Kelsey Grammer, Jennifer Aniston, Ty Burrell, Anton Starkman, Keegan-Michael Key, Jordan Peele
Rezumat: Berzele livrează copii ... sau mai bine zis livrau. Acum livrează pachete pentru gigantul mondial Cornerstore. Junior, cea mai bună barză-curier a companiei, este pe cale de a fi promovat atunci când activează în mod accidental mașina de făcut copii, producând un pui de om adorabil, dar neautorizat. Disperat să livreze acest pachet plin de probleme înainte să afle seful său, Junior și prietenul său Tulip, singurul om de pe Stork Mountain, pornesc într-o călătorie care ar putea reîntregi mai mult de o familie și restabili adevărata misiune a berzelor în lume.

Miss Peregrine's Home for Peculiars (Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi)30 septembrie
Gen: Aventură, fantastic
Regie: Tim Burton
Scenariu: Jane Goldman (adaptare după Ransom Riggs)
Distribuție: Eva Green, Asa Butterfield, Samuel L. Jackson, Ella Purnell, Allison Janney, Terence Stamp, Judi Dench
Rezumat: Un băiat în vârstă de 16 ani, numit Jacob Portman, găsește niște indicii care îl duc pe o insulă misterioasă unde descoperă un loc magic cunoscut sub numele de Școala Domnișoarei Peregrine pentru Copii Ciudați. Dar misterul și pericolul se adâncesc pe măsură ce el ajunge să îi cunoască pe locuitori și învață despre puterile lor speciale... și despre dușmanii lor puternici. În cele din urmă, Jake descoperă că numai propria sa "ciudățenie" îi poate salva pe noii săi prieteni.

Autor: Theodora Rădulescu
Sursă imagine: Universal Pictures

0 comments: