Totul despre fustele asimetrice

Storylines 0 Comentariitotul despre fustele asimetrice


Fusta asimetrică este de departe unul dintre obiectele vestimentare care se găsește în preferințele designerilor și bloggerilor de modă de câteva sezoane încoace. Anul acesta fusta asimetrică a căpătat o nouă interpretare, ceva mai nonconformistă.

Dacă nu ai achiziționat încă o fustă asimetrică, trebuie să o faci pentru că se pare că nu va ieși din tendințe prea curând, așa că este o investiție ce merită. Și pentru a reuși să alegi mai ușor din numeroasele modele care se găsesc în magazine, în articolul de azi vei regăsi câteva dintre cele mai interesante fuste asimetrice.


Fusta asimetrică în carouri
În primul rând, foarte la modă este fusta asimetrică inspirată din stilul anilor 70. Este scurtă, de regulă asimetria este realizată în față, unde un colț este puțin mai lung, iar imprimeul te duce de multe ori cu gândul la kilturile scoțiene. Trebuie să o purtați cu bluze sau pulovere simple, eventual în una din culorile ce se regăsesc în imprimeul fustei și cu tocuri sau pantofi oxford cu talpă joasă. Această fustă se regăsește în magazine în clasicele carouri roșii și verzi, dar există și modele mai nonconformiste care au depășit tiparul clasic și s-au îndreptat către culori precum mov, galben sau chiar roz.


Fusta asimetrică din piele
O altă fustă foarte populară, este fusta asimetrică din piele. O putem găsi în versiune scurtă sau midi și este una dintre cele mai versatile piese. Foarte elegantă, cea midi o puteți purta la birou cu o cămașă sau cu un pulover și neapărat cu pantofi cu toc. Fusta scurtă este mai potrivită pentru o ieșire în oraș sau într-un mediu mai puțin formal. Avantajul fustei de piele este că poate fi purtată cu orice altă piesă, chiar și cu imprimeu, însă este de evitat a fi purtată cu o geacă de piele. De asemenea, anul acesta designerii au fost mai inventivi și au ales nuanțe pastelate precum bleu, roz prăfuit și galben pentru fustele scurte din piele, culori perfecte pentru sezonul de primăvară-vară 2016.


Fusta asimetrică lungă
Se găsesc și fuste asimetrice lungi, potrivite mai degrabă pentru sezonul de primăvară-vară. Acestea sunt, de regulă, lungi în spate și scurte în față și sunt confecționate din materiale fluide, perfecte pentru zilele călduroase. Cel mai bine este să fie purtate cu sandale cu toc și topuri la fel de fluide. Pentru zilele mai reci puteți apela cu ușurință la o jachetă de blugi sau una din piele. Atunci când vine vorba de culoare, în ceea ce privește fustele de acest gen, nu există limitări, acestea regăsindu-se într-o mare varietate de culori și imprimeuri.


Fustele asimetrice se găsesc pentru toate gusturile și toate siluetele, nu trebuie decât să căutați modelul care vă reprezintă cel mai bine!


Autor: Adina Naneş
Sursă imagine: Pinkpetal 

0 comments: