Salopeta, un obiect vestimentar destinat mămicilor

Storylines 0 Comentarii


 cum sa portisalopeta pentru gravide
Atunci când ești însărcinată salopeta îți poate fi un prieten de nădejde, mai ales în ultimul trimestru de sarcină. În această perioadă este de preferat să porți haine cât mai comode, în care să te simți bine, dar și elegantă și feminină în același timp. Salopeta este un astfel de obiect vestimentar.

Majoritatea femeilor atunci când aud de salopeta pentru mămici se gândesc la celebra salopetă de blugi, dar acum se găsesc și alte modele în magazinele fizice și în cele online, mult mai moderne și mai interesante.Există salopete din materiale fluide, scurte sau lungi,adaptate în funcție de anotimp, salopete din stofă perfecte pentru birou, dacă încă mai lucrezi în timpul sarcinii, dar și celebra salopetă de blugi acum în mai multe nuanțe decât clasicul blug albastru.

Cum să porți salopeta pe timp de vară
Pentru vară poţi opta pentru o salopetă scurtă, colorată și cu imprimeu, pe care o poți accesoriza cu brățări supradimensionate și cu sandale cu talpă joasă pentru a te simți cât mai comod. Bineînțeles, dacă te duci la un eveniment, poți opta oricând pentru o salopetă neagră din mătase accesorizată cu un clutch prețios și o pereche de sandale negre sau aurii.

Cum să porți salopeta în sezonul rece
Toamna și iarna, cele mai comode sunt întradevăr salopetele de blugi. Pe acestea le poți purta cu o cămașă în carouri sau cu imprimeu, o geantă mai mare și pantofi de tip oxford. Iarna cel mai bine adaugi un pulover gros pe deasupra salopetei, astfel încât să creezi impresia că porți o simplă pereche de blugi.

Ce salopetă să porți la birou
Salopetele negre sunt perfecte pentru birou. Multe femei aleg să meargă în continuare la muncă până aproape de finalul sarcinii, iar pentru ele cea mai bună alegere este o salopetă neagră, simplă ce poate fi purtată cu cămăși albe, accesorizate cu coliere supradimensionate și, bineînțeles, cu pantofi cu talpă joasă.

Cum să alegi cea mai bună salopetă
Atunci când alegi o salopetă este foarte important să ții cont de mărimea acesteia. Pentru a te simți cât mai comod, nu alege ceva foarte strâmt, o salopetă într-o mărime mai mare sau mai largă este perfectă pentru că nu strânge talia și nu jenează prin cusăturile sale. De asemenea, acest sfat este valabil și înprivința altor haine.

În prezent salopetele pentru viitoarele mămici au depășit standardele clasice și acum se găsesc mult mai multe modele, mai moderne, mai versatile, încât pot fi adaptate unor situații variate. 

Autor: Adina Naneş
Sursă imagine: Asos

0 comments: