10 accesorii ce merg purtate la o ținută casual

Storylines 0 Comentarii
De multe ori când te gândești la o ținută casual o asociezi cu ceva banal. Casual pare a fi ceva simplu și neinteresant. Da, de multe ori poate fi, însă poți schimba asta prin combinațiile pe care le creezi, dar mai ales prin accesoriile pe care le alegi. Accesorizarea este o parte importantă în procesul alcătuirii unei ținute. Ea face diferența dintre un look plictisitor și unul WOW.
Dacă mergi pe piese cu imprimeuri bogate, alege accesorii mai simple, la polul opus, dacă ai un tricou simplu și o pereche de jeanși poți îndrăzni să adăugi mai multe accesorii.

Iată 10 accesorii care merg la o ținută casual:

Cerceii, atât cei masivi, cât și cei discreți, pot pune în evidență chiar și cea mai simplă ținută. Subliniază fața și atrag atenția către aceasta.

Cureaua, în afară de accentuarea taliei, este și de mare ajutor pentru că poate fi purtată cu aproape orice piesă vestimentară. Fie că alegi o rochie, o bluză sau un cardigan ea se va potrivi de minune. Poți adăuga mai multe curele subțiri dacă dorești să fi mai îndrăzneață.

Colierele. Poți alege ceva simplu, minimalist, foarte ușor de purtat sau poți merge pe coliere lungi, coliere statement. Poți purta chiar mai multe coliere, însă mare atenție să nu încarci exagerat ținuta.

Coronițele, diademele - sunt feminine, foarte șic și oferă un contrast interesant dacă le alături unei ținute alcătuite din jeanși și un tricou.

Brățările, întotdeauna la modă, fie că sunt din metal, plastic sau lemn. Nu vei da greș cu ele, iar dacă vrei să porți mai multe pe aceeași mână trebuie să știi că trendul acesta încă nu a murit.

Eșarfa. Ai o mulțime de modele din care poți alege: cu imprimeuri, colorate, cu franjuri, uni și le poți purta într-o multitudine de moduri: pe după gât, nelegate sau înlocuind un colier, ori înfășurate șic în jurul gâtului. Eșarfa poate fi purtată pe cap asemenea unui turban sau îți poți lega părul cu ea.

Geanta. Un accesoriu indispensabil atât pentru utilitatea lui, cât și pentru aspect. Alege un model crossbody sau chiar o geantă cu o structură minimalistă/geometrică pentru a scoate ținuta din anonimat.

Rucsacul. Nu-ți fie teamă să îl adaugi garderobei tale, este o piesă în trend ce poate fi asortată atât unei ținute alcătuite din tricou și pantaloni, cât și uneia formate dintr-o rochie sau o fustă.

Pantofii. Poate unul dintre cele mai importante accesorii și unul care oferă atât de multe variante. Teniși sunt o alegere bună pentru o ținută casual, pot fi clasici sau cu diverse imprimeuri: buline, flori și așa mai departe. Platformele de asemenea merg de minune, sunt șic și comode. Pantofii sau sandalele cu toc gros sunt potrivite oricărui moment al zilei și te ajută să fi remarcată.

Pălăria. Da, pălăria, ai citit bine. Ea nu trebuie asociată neapărat unei ținute elegante, look-urile casual o pot include la fel de bine, mai ales în anotimpurile călduroase când este un must-have.

Autor: Simona Floroaia
Sursă imagine: InStyle

0 comments: