Filmele lunii aprilie 2016

Storylines 0 Comentarii

My Big Fat Greek Wedding 2 (Nuntă a la Grec 2) – 1 aprilie
Gen: Comedie romantică
Regie: Kirk Jones
Scenariu: Nia Vardalos
Distribuție: Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Alex Wolff, Andrea Martin, Louis Mandylor, Lainie Kazan, Michael Constantine, Joey Fatone, Ian Gomez, John Stamos
Rezumat: Mult așteptata continuare la comedia romantică cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Scris de Nia Vardalos, filmul dezvăluie un secret al familiei Portokatlos, care va aduce personajele îndragite din nou împreună pentru o nuntă și mai mare și mai greacă. După ce au petrecut cea mai mare parte a timpului concentrându-se pe fiica lor adolescentă, Toula și Ian se confruntă cu probleme în căsnicie iar, în același timp, au de a face cu încă o nuntă grecească, mai mare și mai „grasă”.

10 Cloverfield Lane (Strada Cloverfield 10) – 8 aprilie
Gen: Acțiune, SF, thriller
Regie: Dan Trachtenberg
Scenariu: Josh Campbell, Matthew Stuecken, Damien Chazelle
Distribuție: John Goodman, John Gallagher Jr., and Mary Elizabeth Winstead
Rezumat: Trezindu-se după un accident de mașină, o tânără (Mary Elizabeth Winstead) se găsește în subsolul unui om (John Goodman) care pretinde că i-a salvat viața dintr-un atac chimic care a afectat lumea de afară.

Eddie the Eagle (Eddie Vulturul) – 8 aprilie
Gen: Comedie, dramă
Regie: Dexter Fletcher
Scenariu: Simon Kelton, Sean Macaulay
Distribuție: Taron Egerton, Hugh Jackman, Jo Hartley, Tim McInnerny, Keith Allen, Iris Berban, Rune Temte, Christopher Walken, Jim Broadbent
Rezumat: Inspirat de evenimente reale, filmul urmărește realizarea visului din copilarie a lui Michael Edwards (cunoscut drept Eddie the Eagle), și determinarea acestuia de a deveni primul săritor cu schiurile olimpic al Marii Britanii. Cu ajutorul unui antrenor rebel și carismatic (Hugh Jackman), Eddie câștigă inimile fanilor sportului din întreaga lume, cu o prestație improbabilă și istorică la Jocurile Olimpice de Iarnă din 1988 de la Calgary.

The Boss (Șefa) – 15 aprilie
Gen: Comedie
Regie: Ben Falcone
Scenariu: Melissa McCarthy, Steve Mallory, Ben Falcone
Distribuție: Melissa McCarthy, Kristen Bell, Kathy Bates, Tyler Labine, Peter Dinklage
Rezumat: Un titan al industriei este trimisă la închisoare după ce este prinsă pentru utilizarea abuzivă a informaţiilor confidenţiale. Când iese gata să se reinventeze ca cea mai nouă vedetă a Americii, nu toată lumea trasă pe sfoară de aceasta este gata să uite şi să ierte.

Criminal (Criminal) – 15 aprilie
Gen: Acțiune, dramă, thriller
Regie: Ariel Vromen
Scenariu: Douglas Cook, David Weisberg
Distribuție: Kevin Costner, Gary Oldman, Tommy Lee Jones, Alice Eve, Ryan Reynolds, Gal Gadot, Jordi Molla, Michael Pitt, Antje Traue
Rezumat: Amintirile și abilitățile unui agent CIA sunt implantate în creierul unui criminal periculos, cu scopul de a opri un terorist internațional.

The Jungle Book (Cartea Junglei) – 15 aprilie
Gen: Aventuri, fantastic
Regie: Jon Favreau
Scenariu: Justin Marks, bazat pe povestea lui Rudyard Kipling
Distribuție: Neel Sethi, Idris Elba, Ben Kingsley, Bill Murray, Scarlett Johannsson, Christopher Walken, Lupita Nyong'o
Rezumat: O aventură epică despre Mowgli (Neel Sethi), un puide om care a fost crescut de o familie de lupi, dar care constată că nu mai este binevenit în junglă atunci când temutul tigru Shere Khan (vocea lui Idris Elba) promite să elimine ceea ce el vede ca o amenințare. Îndemnat să abandoneze singurul cămin pe l-a cunoscut vreodată, Mowgli pornește într-o călătorie captivantă de auto-descoperire, ghidat de pantera transformată în mentor Bagheera (vocea lui Ben Kingsley)și de ursul Baloo (vocea lui Bill Murray) . De-a lungul drumului, Mowgli întâlnește creaturi ale junglei, care nu au cele mai bune internții, inclusiv Kaa (vocea lui Scarlett Johannsson), un piton a cărui voce seducătoare și privire îl hipnotizează pe puiul de om, și regele Louie (vocea lui Christopher Walken), care încearcă să-l forțeze pe Mowgli să renunțe la secretul florii roșii, evazivă și mortală: focul.

Risen (Misterul înălţării) – 22 aprilie
Gen: Dramă
Regie: Kevin Reynolds
Scenariu: Kevin Reynolds, Paul Aiello
Distribuție: Joseph Fiennes, Cliff Curtis, Peter Firth, Tom Felton, Maria Botto
Rezumat: Filmul relatează povestea biblică a primelor patruzeci de zile după Învierea lui Iisus Hristos, vazută prin ochii unui necredincios. Clavius ​​(Joseph Fiennes), un puternic tribun roman, și adjunctul său Lucius (Tom Felton), sunt însărcinați de către Ponțiu Pilat cu rezolvarea misterului reînvierii lui Iisus, infirmarea zvonurilor privind un nou Mesia și găsirea trupului decedat al lui Iisus din Nazaret pentru a preveni o revoltă iminentă în Ierusalim.

Mr. Right (Mr. Right. Un iubit...mortal) – 22 aprilie
Gen: Acțiune, comedie
Regie: Paco Cabezas
Scenariu: Max Landis
Distribuție: Sam Rockwell, Anna Kendrick, Tim Roth, RZA, Anson Mount, James Ransone, Michael Eklund
Rezumat: După ce trece printr-o despărțire dureroasă, o femeie întâlnește un bărbat care pare să fie perfect pentru ea. Cu toate acestea, pe măsură ce relația lor se dezvoltă, ea află că el este un fost asasin profesionist. Noua dar reala lor relație este testată și mai mult în timp ce încearcă să se salveze reciproc, după ce trecutul lui întunecat se întoarce să-l bântuie.

The Huntsman: Winter's War (Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii) – 22 aprilie
Gen: Aventuri, fantastic, acțiune
Regie: Cedric Nicolas-Troyan
Scenariu: Evan Spiliotopoulos, Craig Mazin
Distribuție: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Nick Frost, Sam Claflin, Rob Brydon, Jessica Chastain
Rezumat: Cu mult înainte ca malefica regină Ravenna (Charlize Theron) să fie învinsă de sabia Albei ca Zăpada, a văzut cum sora sa, Freya ( Emily Blunt), a părăsit regatul după ce a suferit o trădare care i-a frânt inima. Freya, care are puterea de a îngheța orice inamic, și-a petrecut viața în castelul său de gheață izolat adunând o întreagă legiune de vânători letali, printre care Eric (Chris Hemsworth) și războinica Sara (Jessica Chastain), pentru a vedea că preferații săi au sfidat singura cerință a sa: să-și înghețe pe vecie inima în fața dragostei. Când Freya află despre moartea surorii sale, își însărcinează soldații să ducă Oglinda Magică la singura vrăjitoare care mai are abilitatea de a-i extrage puterile. Dar, odată ce descoperă că Ravenna poate fi readusă din adâncurile aurite ale oglinzii, tărâmul magic va avea acum de înfrunat o forță întunecată de două ori mai puternică. E timpul ca armata lor să se arate invincibilă în fața celor doi războinici alungați care luptă pentru a-și găsi drumul înapoi unul la celălalt.

Bastille Day (Atac de Ziua Naţională) – 29 aprilie
Gen: Acțiune
Regie: James Watkins
Scenariu: Andrew Baldwin
Distribuție: Idris Elba, Richard Madden, Kelly Reilly, Charlotte Le Bon
Rezumat: Michael Mason (Richard Madden) este un hoț de buzunare american care trăiește în Paris, și care se trezește în mâinile CIA după ce fură o  geantă care conține mai mult decât un portofel. Sean Briar (Idris Elba), agentul trimis pe urmele lui, își dă seama că Michael este doar un pion într-un joc mult mai mare și este, de asemenea, cel mai bun atu al lui pentru a descoperi o conspirație criminală mult mai mare în inima forțelor de poliție. Acționând împotriva ordinelor, Briar îl recrutează pe Michael pentru a-l ajuta să descopere sursa corupției. Urmează o cursă de 24 de ore în care cei doi parteneri neobișnuiți află că au devenit ținte și că trebuie să se bazeze unul pe celălalt pentru a învinge un inamic comun.

Autor: Theodora Rădulescu
Sursă imagine: CinemaBlend0 comments: